[ZAGREB] Ugrijte se u hladne zimske dane! "Vino i to" donosi Vam kobasice i kuhano vino u zagrebačkoj Dubravi (ispred ulaza u Garden Mall) za dvoje i za samo 40 kn! Kupon je iskoristiv 02.-30.12.16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Advent je stigao u Garden Mall! Pozivamo Vas na roštilj dosad neviđen u Zagrebu - svaki dan 13-21 h ispred glavnog ulaza u zagrebački shopping centar "Garden mall"! Po kupnji kupona nije potrebna prethodna najava niti rezervacija, već ponesete kupon sa sobom prilikom dolaska!

Ponuda uključuje: Vino i to - Advent Garden mall, Dubrava - kobasice i kuhano vino za dvoje za samo 40 kn!


Cijena uključuje: 

2 x kobasice + 

2 x kuhano vino po izboru bijelo ili crno.


Roštilj dosad neviđen u Zagrebu!

Svaki dan od 13-21 h ispred glavnog ulaza u Garden mall.

ADVENT U ZAGREBU 

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna! 

 Priprema, pozor… Advent u Zagrebu! 

Nije potrebna prethodna najava, niti rezervacija, već ponesete kupon sa sobom prilikom dolaska!

Sva aktualna događanja i najave za Advent će biti objavljene na webu.