Crno Jaje i Bubbles & food bar donose Vam vrhunsku adventsku ponudu! Pjenušci - Villa Sandy ili Jeruzalem Ormož i canapei za dvoje u popularnoj Kurelčevoj ulici u sklopu Adventa u Zagrebu za 40 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite na čaroban Advent koji zasja uvijek u najljepšem sjaju upravo u doba blagdana...miris cimeta i klinčića u zraku, pjesma i veselje...Nakon kupnje kupona nije potrebna prethodna najava, niti rezervacija! Kupon vrijedi od 26.11.do 06.01.2017.!

Ponuda uključuje: Bubbles & food bar - Advent u Zagrebu, Kurelčeva - pjenušci i canapei za dvoje za samo 40 kn!


Cijena uključuje: 

2 x pjenušac (Villa Sandy 3 okusa ili Jeruzalem Ormož 3 okusa) + 

2 x canapei sendviči.


ADVENT U ZAGREBU 

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna! 

 Priprema, pozor… Advent u Zagrebu! 

Svaki dan od 13-22 h u sredini Kurelčeve u srcu zagrebačkog Adventa.