Veličanstvena 2017. "u gradu zelenila" - Somboru! 2 noćenja sa doručkom i 1 večera + doček Nove godine uz svečanu večeru i neograničeno piće u motelu Beli Dvor Sombor za dvoje i 1169 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko još niste odlučili gdje ćete za doček Nove 2017. godine - predlažemo Vam da zajedno sa svojom obitelji ili prijateljima posjetite Sombor! Djeca do 6 godina borave besplatno! Kupon vrijedi isključivo za termin 30.12.'16.-02.01.'17.!

Ponuda uključuje: Predivan motel - Beli Dvor Sombor  - 3 dana /2 noćenja sa doručkom i 1 večera + doček Nove godine uz svečanu večeru i neograničeno piće za samo 1169 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 3 dana/2 noćenja sa doručkom, 1 večeru + Novogodišnja svečana večera sa domaćim pićem u neograničenim količinama za dvije osobe! RASPRODANO!!!

Opcija 2) 3 dana/2 noćenja sa doručkom, 1 večeru + Novogodišnja svečana večera sa domaćim pićem u neograničenim količinama za dvije osobe u sobama 3*  udaljenim 1,5 km od motela sa besplatnim prijevozom do hotela i natrag

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija na br.tel. +381/ 63 730 40 67 ili mailom na beli.dvor@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

Brojni tragovi visoko kulturnog i ekonomskog razvoja koje je Sombor u prošlosti imao, još uvijek su upečatljivi na licu ovog grada i mentalitetu Somboraca. Najzeleniji grad Europe u svom srcu krije tihu i skladnu arhitekturu, sa živopisnim trgovima, tornjevima i zvonicima. Sombor se kroz svoje galerije ponosi se svojim nadaleko čuvenim slikarima, a prepoznaje se i u svojoj gastronomskoj posebnosti. Puno je razloga zbog kojih treba posjetiti ovaj grad, ukrašen ponudom od dvadesetak živih salaša i čardi. Puno je razloga, a dobra je prilika, da osjetite šarm starih vremena.

PROGRAM:

 31. prosinca

- Piće dobrodošlice, priprema za najluđu noć

- bogata svečana novogodišnja večera

- domaće piće u neograničenim količinama

- muzika, ples

(U ponoć šampanjac i trubači)


SRETNA NOVA GODINA!

-noćenje u zoru

________________

01. siječnja

-10h Kasni doručak

-nakon doručka obilazak Sombora i okoline, ručak uz tamburaše na nekoj od čarda, a kada počne padati mrak povratak u Beli Dvor na REPRIZU NOVE GODINE, novo jutro dočekat ćemo uz večeru, pjesmu i igru,

-repriza nove godine (svečana novogodišnja večera, domaće piće u neograničenim količinama)

-noćenje u zoru

___________


02. siječnja


Doručak

- Sign out


* Motel Bijeli Dvor nalazi se pored samog puta Apatin-Sombor i od Apatina do ovog motela stiže se za 15-tak minuta lagane vožnje automobilom. Od samog centra Sombora udaljenost je oko 3km.


Motel se nalazi u jednom tihom, idiličnom okruženju, tako da se poslije dobrog provoda možete odmarati i slatko naspavati.


Na usluzi gostima stoji impozantan smještajni kapacitet od 100 ležaja, i restoran za 250 osoba poznat po ljubaznom osoblju i kvalitetnoj kuhinji.


Velika i lijepa terasa, te dvorište puno cvijeća i ukrasnog bilja upotpunjuje dojam koji dragi gosti ponesu iz motela Bijeli Dvor.


Imamo prostran parking za sve vrste vozila, od putničkih automobila do autobusa, uz zajamčenu sigurnost za Vaše automobile, rasteretit će sve brige oko parking prostora.

Čeka Vas srdačna dobrodošlica u gradu zelenila, bogate kulturne baštine i gospodskih manira, u Somboru i njegovom nadaleko poznatom motelu Bijeli Dvor.