Odmor u Sloveniji - Termama 3000! Ekskluzivna ponuda samo na Crnom Jaju! 2 noćenja u Hotelu Livada Prestige 5* na bazi polupansiona, neograničeno kupanje... za dvoje uz do 46% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u hotelu sa pet zvjezdica! Svi kupci kupona moći će uživat u čak dva različita bazenska kompleksa, te voće dobrodošlice u sobi!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

2 noćenja s doručkom i večerom (polupansion - buffet), u dvokrevetnoj sobi ili economy sobi s francuskim krevetom (ovisno o raspoloživosti) u hotelu Livada Prestige *****,

neograničeno kupanje u bazenima hotela Livada Prestige (i na dan odlaska); ležaljke i suncobrani uz hotelski bazen, 

neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 (gdje rade tobogani cijelu godinu); 

korištenje ogrtača;

ručnici uz hotelski bazen; animacijski program; 

besplatni internet u sobi i predvorju hotela; 

besplatan parking - vanjski; 

voće dobrodošlice u sobi.

Kupon se može iskoristiti do 30.12.16.

Nadoplata na licu mjesta za vikend boravak od petka do nedjelje 5 eura po osobi i noćenju (odrasli)!

Nalazi se samo 6 km od Murske Sobote te 140 km od Zagreba. Od Čakovca do hotela možete doći magistralom, bez potrebe da koristite vinjetu!

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija. Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija ODMAH po kupnji kupona na broj za rezervaciju termina je:+386 2 512 22 00 ili e-mail za rezervaciju termina: info@terme3000.si, uz KOD i ID kupona po primitku.

Smješten u Moravskim ToplicamaHotel Livada Prestige***** je vrhunski hotel koje pružaju mir kakav urbana središta već dugo ne poznaju.

Između moderno opremljenih soba hotela Livada Prestige možete odabrati onu koja najbolje odgovara Vašim željama i potrebama. Na raspolaganju Vam je 122 sobe različite veličine koje su namijenjene individualnim gostima, parovima, obiteljima i poslovim gostima. 

Većina je soba dodatno opremljena masažnom kadom s crnom termomineralnom vodom zbog čega je ovaj hotel jedini u Europi s takvim tipom wellnessa u sobama!

Gosti mogu upotrebljavati besplatan Internet u sobi.

Gostima su na raspolaganju veliki Wellness centar i hotelski centar tajlandskih masaža.

Hotel još raspolaže s restoranom, a la carte restoranom, barom, tajlandskim centrom za masažu, trgovinom, garažom.

Blagotvornost crne termomineralne vode možete iskusiti i u hotelskom kupalištu s 6 vanjskih (ljeti) i unutarnjih bazena te u avanturističkom bazenskom kompleksu Terme 3000. 

Možete se opustiti i u hotelskom svijetu sauna, u klasičnoj finskoj, turskoj ili infracrvenoj sauni, a možete isprobati i saune laconium, caldarium i balnearium (biljna, vitalna parna te finska sauna s manje vrućim zrakom).

Uz mnogobrojne zabavne vodene tobogane u bazenskom kompleksu Terme 3000, s 11 vanjskih i unutarnjih bazena različitih oblika i veličina - za svakoga se nađe primjeren kutak za opuštanje.

Okolica 

U okolici Terma 3000 zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. 

Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. 

Na izletu brodom na Otok ljubavi u Ižakovcima okrijepite se »büjraškom malicom« (užinom) i ljubavnim napitkom, a Bukovniško jezero je prava riznica čudesne snage prirode – energije, koja opušta, smiruje i revitalizira. 

U blizini jezera je kapela Sv. Vida pokraj koje se nalazi Vidov izvor s ljekovitom vodom.