04.12.2016. FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI - najslađi festival u Hrvatskoj!!! Jednodnevni izlet autobusom uz pratitelja u nedjelju za 105kn/osobi! Vaše Crno Jaje i Best Travel agencija!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Svi kupci kupona dobivaju letak s kuponima za prigodni popust u slastičarnicama!

Festival čokolade u Opatiji - jednodnevni izlet


Autobusom iz Zagreba

Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade.

Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je na Ljetnoj pozornici gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima.

Termin: 04.12.2016.


PROGRAM IZLETA:

Polazak u 7:00 sa perona 502-506 Autobusni Kolodvor Zagreb. Slijedi vožnja kroz Gorski Kotar do Opatije. Po dolasku u Opatiju slijedi kratka panoramska šetnja s pratiteljem, te ostatak dana slobodno za samostalno uživanje u mnogobrojnim zanimljivostima prema programu događanja:

Čokoladna čarolija, Opatijski paradoks- čokolada  i vino, Škola spravljanja slastica,Kavana Imperijal, Promotivna prodaja čokoladne torte, Čokoladne priče, radionica slikanja s čokoladom i izložba radova, Choco show izrada i degustacija čokoladnih delicija. Druženje s Mozartom uz čokoladnu fontanu…

Program za vrijeme Festivala čokolade je bogat i vjerujemo da će svatko naći neku slasticu po svome ukusu!

Polazak iz Opatije je u 18:00 sati, a povratak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE: 

prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja, panoramsku šetnju Opatijom, letak s kuponima za prigodni popust u slastičarnicama, jamčevinu, troškove organizacije i prodaje izleta


CIJENA NE UKLJUČUJE:

sadržaje koji se fakultativno naplaćuju


Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima.