Last minute ponuda!!! Crno Jaje i Darojković promet vode Vas u OLIMJE – najljepše europsko selo uz prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja....za samo 120 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje 19.11.'16.! Polazak iz Vrbovca u 06:00h, Dugog Sela, Sesveta, Dubca, Dubrave te Novog Zagreba!

Ponuda uključuje: Darojković Promet - Olimje - Last minute ponuda za samo 120 kn!

Polazak iz Vrbovca u 06:00h, Dugog Sela, Sesveta, Dubca, Dubrave te Novog Zagreba.


Cijena uključuje: 

prijevoz udobnim turističkim autobusom, 

turističkog pratitelja, 

troškove organizacije i realizacije aranžmana.


Obavezna potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na Tel/fax: 01/2756 158, Mob: 099 2333 277, mob: 091 9170 423 ili e-mail kontakt: putovanja@darojkovicpromet.hr, uz KOD i ID.

Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje 19.11.'16.


UKLJUČENO:

- posjet samostanu u Olimju, botaničkom vrtu, trećoj najstarijoj apoteci u Europi, domačoj pivovari, baroknoj crkvi s obnovljenim orguljama

- posjet čokoladnici Syncerus- mala čokoladica na poklon svim posjetiteljima, mogučnost kupnje proizvoda u čokoladnici

- prijem na Jelenovom grebenu, posjet i hranjenje jelena

- posjet ˝Kući bajki i mašte˝ gdje se možete upoznati s slovenskim junacima iz najpoznatijih bajki

- posjet trgovini Zlatna škrinjica

- obilazak pivovare Haler s degustacijom piva


Olimje je naselje u slovenskoj Općini Podčetrtku. Olimje se nalazi u pokrajini Štajerskoj i statističkoj regiji Savinjskoj.


Poznato je po svetištu Uznesenja Marijina, starome dvorcu koji su redovnici pavlini u 17.st. pretvorili u samostan te uz dvorac izgradili i prekrasnu baroknu crkvu. U prostorima dvorca nalazi se 3. najstarija ljekarna u Europi, nakon Pariza i Dubrovnika. 

Osim svetišta poznati su i po slavnoj čokoladarnici Syncerus gdje se ručno rade praline, kandirano voće i sve najbolje za Vas sladokusce istančana ukusa....osim toga i po poznatoj pivnici Haler, Jelenovom Grebenu koji se prostire na čak 8ha ogromnom seoskom domaćinstvu Boruta Ježovnika.