Obiteljski odmor na rijeci Mrežnici! Sjedinite se s prirodom i opustite duh i tijelo u "eco-friendly" apartmanu Jurica uz 2 noćenja za dvoje za nevjerojatnih 559kn! Kupon je iskoristiv do 01.04.'17.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sjedinite se s prirodom i opustite duh i tijelo! Ponuda se može iskoristiti svaki dan u tjednu, isto tako i za Božić i Staru/Novu Godinu! Kupon je iskoristiv u periodu 05.12.'16.-01.04.'17.!

Ponuda uključuje: APARTMAN JURICA, Duga Resa - 2 noćenja za 2 osobe, do 01.04.'17.


Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti termina na telefon: +385 99 575 6271!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na telefon: +385 99 575 6271 ili e-mail: magovac.eva@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

Apartman „Jurica“ smješten je u rustikalnoj drvenoj kući okruženoj voćnjakom, cvjetnjakom i vrtom sa sezonskim povrćem (u proljeće/ljeto). Sa terase se pruža pogled na jednu od najljepših hrvatskih rijeka – Mrežnicu. 

Apartman se nalazi u u staroj drvenoj kući 50 m od rijeke Mrežnice, otvoren je cijele godine i ima peć na drva!

Ova predivna rijeka s mnogobrojnim jezerskim proširenjima i slapovima nastaje iz dviju rijeka koje se spajaju u mjestu Sastavci. 

U 64 km dugom toku nalaze se brojna kupališta, najčešće uz slapove i drevne mlinice, a najpoznatije su one u Sastavcima, Generalskom Stolu, Zvečaju, Mihalić Selu, Galović Selu, Brigu i Dugoj Resi. 


Rijeka Mrežnica obiluje slatkovodnim riječnim ribama i rakovima, te izvorima pitke hladne vode. Idealna je za sportski ribolov, rafting i kupanje ljeti. 

Uživajte u vožnji biciklom uz najljepšu rijeku u Hrvatskoj ili se opustite u miru i ribolovu. Provedite dan u prirodi kroz šetnje šumom i skupljanjem ljekovitog bilja, gljiva i šumskih plodova. Ili se uputite u obližnje toplice. Posjetite obližnji multimedijalni centar bajki, te akvarijum jedinstven u Europi.