PodržimoNaše

Gastro užitak u srcu Zagreba! Namaz od čvaraka, domaći kruhić, plata domaćih sireva i 2 čaše vina po izboru za dvoje u prekrasnoj konobi Miseria Nobile u centru grada za samo 39kn!

58 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunska vina koja Vam nudimo na izbor su: Rose Dvanajščak (Pinot Crni) iz Međimurja, Plavac Mali Milatić iz Hvara ili Graševina Pinkert iz Baranje. Kupon je iskoristiv do 07.01.2017.!

Ponuda uključuje: Prekrasna konoba u centru grada Miseria Nobile - ponuda za dvoje - namaz od čvaraka + domaći kruhić + plata domaćih sireva i 2 čaše vina po izboru i za samo 39 kn!


Cijena uključuje

namaz od čvaraka + domaći kruhić + plata domaćih sireva i 2 čaše vina po izboru i za samo 40 kn (između Rose Dvanajščak (Pinot Crni) Međimurje ili Plavac Mali Milatić (Hvar) ili Graševina Pinkert (Baranja)).


Ponuda se može koristiti od ponedjeljka do nedelje od 12-22 h.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija željenog termina na br. tel 01/4850-485, uz KOD i ID kupona po primitku.

Miseria Nobile konoba je mjesto na kojem gost može uživati u autentičnom prostoru, tradicionalnoj vrhunskoj gastrološkoj i enološkoj ponudi isključivo Hrvatskih proizvođača, u prekrasnim fotografijama iz projekta “Hrvatska iz zraka”, te u etno i tradicijskoj glazbe, autohtonoj odjeći osoblja i održavanju raznih kulturnih i glazbenih događanja.


Autentični hrvatski ambijent konobe Miseria Nobile privlači domaće i strane goste, uz vrhunsku ponudu samo najboljih namirnica iz cijele Hrvatske.


Nalazimo se 2 minute od glavnog gradskog trga Bana J.Jelačića i tramvajskog stajališta, te 10 minuta šetnje od Glavnog kolodvora Zagreb

Ponuda konobe bazira se na proizvodima domaćih OPG-ova, čime se ujedno podržava domaća proizvodnja. Kroz informativne brošure s prijevodom na 8 jezika i video projekcije naglašavati će se važnost očuvanja tih proizvoda (pršut, kulen, slanina, čvarci, kobasice od divljači, izbor najboljih sireva, tartufi, maslinova ulja, tradicionalne slastice, neizostavna vina...sve uglavnom zaštićenog geografskog podrijetla).


U intimnom podrumskom prostoru konobe mogu ugostiti 20ak osoba, dok još 20 gostiju može uživati u dijelu lokala iz kojeg je vidljiva kuhinja i priprema plata.

Terasa u jednoj od turističkih meka Zagreba, Bogovićevoj ulici, uređena je kao i ostatak prostora - da se istakne hrvatska dobrodošlica.