Čarolija ADVENTA U BEČU I BRATISLAVI!!! Uživajte 2 dana uz prijevoz autobusom: 03.12., 10.12. ili 17.12.'16. na svim polascima hotel 4* u samom centru Bratislave za samo 529 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite Advent sa Toptoursom u prelijepom Beču i Bratislavi uz smještaj u hotelu 4* u centru Bratislave u dvokrevetnoj sobi na bazi 1 noćenja s buffet doručkom, licenciranog turističkog pratitelja...Polazak iz Rijeke i Karlovca na terminima 10.12. i 17.12.! U 05.00 sati polazak s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u Zagrebu!

ADVENT U BEČU I BRATISLAVI – 2 DANA AUTOBUSOM


Polazak iz Rijeke i Karlovca na terminima 10.12. i 17.12.

Termini putovanja: 03.12. | 10.12. | 17.12. |

Na svim polascima hotel 4* u samom centru Bratislave


PROGRAM PUTOVANJA

 

1.dan: Rijeka/Karlovac/Zagreb – Beč – Bratislava

Polazak iz Rijeke u 02.00 sati sa Jelačićevog trga, a iz Karlovca u 03.45 sati (uz doplatu) **. Vožnja kroz Hrvatsku do Zagreba. Polazak u 05.00 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506). Vožnja autobusom kroz Austriju do Beča. U jutarnjim satima dolazak u Beč. Slobodno vrijeme za uživanje u predbožićnom ugođaju i adventskim štandovima poznatog adventskog sajma ispred Gradske vijećnice, shopping ili individualni odlazak do dvorca Schonbrunn. Cjelodnevni boravak na adventu u  Beču. Odlazak u razgled grada s lokalnim vodičem (fakultativno uz doplatu): HOFBURG – MIHAELOV TRG – AUGUSTINSKA CRKVA – KAPUCINSKA CRKVA – ALBERTINA – KATEDRALA – GRABEN. Po dogovoru slijedi polazak prema Bratislavi koja je udaljena sat vremena vožnje. Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na zajedničku večeru u pivnicu (fakultativno uz doplatu). Posjet centru grada gdje se održava adventski sajam. Noćenje.

 

2.dan: Bratislava – Zagreb/Karlovac/Rijeka

Nakon doručka odlazak u razgled grada u pratnji pratitelja putovanja: STARI GRAD – DVORAC – KAZALIŠTE – HLAVNE NAMESTI – ROLANDOVA FONTANA – PRIMICIALNE NAMESTI – FRANSTESKANSKE NAMESTI – MICHAELOVA VRATA – KATEDRALA – ŽIDOVSKA KUĆA. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepotama ovoga prekrasnog grada kojeg nazivaju „grad s dušom“. Polazak za Hrvatsku u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb/Karlovac/Rijeku u kasnim večernjim/noćnim satima.

 

**Ovo su okvirna vremena polazaka - točno vrijeme polaska biti će naznačeno u završnom pismu i ovisiti će o vremenskim prilikama u terminima polazaka


Cijena aranžmana uključuje:

 prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu

 smještaj u hotelu 4* u centru Bratislave u dvokrevetnoj sobi na bazi 1 noćenja s buffet doručkom

 sve razglede prema programu

 licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja

 osiguranje jamčevine, organizaciju i realizaciju putovanja


Doplata – fakultativno (po želji):

za polazak iz Rijeke – 150 kn po osobi

za polazak iz Karlovca – 45 kn po osobi

 večera u pivnici – 135 kn po osobi

ulaznica u Schonbrunn (Imperial tour) 13,30 eur po osobi, djeca 9,80 eur po osobi – ulaznice se kupuju na glavnoj blagajni kod ulaza te ovise o raspoloživim terminima koji su slobodni,

 razgled Beča u pratnji lokalnog vodiča – 75 kn

Prijava za sve fakultativne programe u agenciji kod rezervacije. Minimalno 20 prijavljenih osoba.


Doplata za 1/1 sobu iznosi 200,00 kuna.

 

Napomena: za vrijeme advenata u Beču vlada posebna regulacija prometa, te do samog centra neće biti moguće doći autobusom, nego će se morati koristiti javni gradski prijevoz.