Razvijte svoje poslovanje kroz razvijanje sebe! Wakeme Up PROGRAM - jednodnevna konferencija uz poznate predavače 19.11.2016. u Zagrebu uz 65% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedinstvena jednodnevna konferencija pruža cjelodnevnu edukaciju o razvoju osobnih potencijala te promjeni poslovanja. Upućuje kako da budete svoji, imate dovoljno vremena i za posao i za privatni život, steknete vještine komunikacije sa medijima, partnerima i klijentima!

Konferencija je namijenjena:

osobama koji žele osobni razvoj, poduzetnicima i direktorima, menadžerima i voditeljima timova, poduzetnicima početnicima ili onima koji to žele postati, te osobama koje su zadužene za strateške i razvojne odluke unutar poslovanja.


Konferencija pruža priliku naučiti vas kako biti svoji i ne prilagođavati se drugima, kako koristiti vrijeme, što raditi sa društvenim mrežama, kako se odijevati, kako komunicirati, kako se odnositi s medijima i sl., zašto je u poslovanju danas potrebno uključiti i takva znanja i kako to i učiniti! Kvaliteta, a ne kvantiteta, primjeri koje odmah možete usvojiti glavne su karakteristike ove konferencije.

Sudionici će iz prve ruke saznati zašto je važno ulagati u sebe i svoje znanje, kako koristiti društvene mreže za razvoj poslovanja te još mnogo zanimljivih informacija. Uz opuštenu atmosferu, kroz interakciju, razmjene iskustava i primjera u praksi naučiti će kako  poboljšati svoj posao bilo da su već dugi niz godina na tržištu, ili su  tek krenuli.


Održava se 19.11.2016. cijeli dan od 09.00 - 19.30 sati na adresi: Hotel Laguna, Kranjčevićeva ul. 29, 10000 Zagreb

Predavači, ali prije svega stručnjaci sa velikim praktičnim iskustvom uz koje ćete naučiti kako razviti svoj vlastiti potencijal u svrhu privatnog i poslovnog razvoja i razvoja poslovanja dolaze iz Pule i Zagreba.