[ZAGREB/VARAŽDIN] NOVO NA CRNOM JAJU!!! Vratite mladost! Low level laser - tretman zaglađivanja bora u Salonu Krunex za samo 590kn! Od samo 3 - 5 tretmana izgledajte i do 10 godina mlađe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani su pogodni već za dob od 30 godina, kada se prvi put pojavljuju efekti starenja kože. Potrebno je napraviti 3 tretmana za redom za vidljivi učinak, a potom stanje održavati svakih pola godine ;) Svi newsletter pretplatnici ostvaruju DODATNIH 50kn popusta uz KOD sa newslettera! Kupon vrijedi do 17.03.2017.!

Ponuda uključuje: Salon Krunex , Zagreb i  Varaždin - Low level laser - tretman zaglađivanja bora.


Low level laser - tretman zaglađivanja bora


Kome se preporučuju tretmani pomlađivanja?

Preporučuju se osobama koje žele zadržati mladenački izgled, kod blažih ili srednje izraženih oštećenja kože izazvanih suncem kao što su manje bore, beživotni izgled kože, kapilare, crvenilo i pigmentacije.

Brojna istraživanja pokazala su kako većina ispitanika, suprotno očekivanjima, bore ne smatra znakom starenja, nego su to pigmentacije i neujednačenost tena uslijed oštećenja kože izazvanog suncem.

Tretmani se još preporučuju neposredno prije nekog važnog događaja, ako želite zablistati i lijepo izgledati. Ako nemate mnogo vremena za sebe i želite na brzinu ukloniti umorni i beživotni izgled lica nakon neprospavane noći, tada su Vam tretmani od velike pomoći. Izgled i kvaliteta kože se znatno popravljaju. 

Ukoliko ste dugo boravili na suncu i oštetili kožu, ovo su najbolji tretmani za uklanjanje nastalih oštećenja kože.


Kada se tretmani preporučuju?

Tretmani se u svrhu prevencije starenja preporučuju nakon 30-ih pa do 50-ih godina. Za uklanjanje znakova oštećenja kože nema dobne granice. Najnovija istraživanja dokazala su da je moguće znatno usporiti starenje, ako se tretmani protiv starenja primijene na vrijeme. Agresivniji tretmani ili operacije tada nisu potrebni. Osnovna pogreška je što većina ljudi čeka razvoj bora kako bi nešto poduzela. Savjetuje se na vrijeme započeti s tretmanima za što bolje rezultate, iako nikad nije kasno.


Što se tretira?

lice

vrat

dekolte

podlaktice

šake


Prijevremeno starenje

Jedan od glavnih uzroka prijevremenog starenja je sunce. Oštećenja kože se zbog utjecaja sunca tijekom života zbrajaju i postaju sve vidljivija. Najvažnija je zaštita od sunca do 18. godine života, jer do tada možemo oštetiti gotovo 80% kože.

Unatoč tome, kožu je potrebno štititi i paziti od sunca tijekom cijeloga života. Sunce potiče razvoj krvnih žila te na mjestima izloženima suncu nastaju kapilare i crvenilo kože koje tvore brojne sitne kapilare. Pigmentne stanice se oštećuju te ne proizvode dovoljno pigmenta melanina koji nas štiti od sunca. Uslijed toga, neoštećene pigmentne stanice pojačano proizvode pigment kako bi se koža dalje čuvala od sunca, zbog čega nastaju pigmentacije. Ukoliko su oštećenja kože jača, tada dolazi do gubitka pigmenta. Tretmanima pomlađivanja najbolje uklanjamo znakove prijevremenog starenja.


Znaci prijevremenog starenja:

pigmentacije

suha, stanjena i osjetljiva kože

kapilare i crvenilo kože

proširene pore

početno i srednje izražene bore

neujednačen ten kože

stanjivanje kože


Što se tretmanom postiže?

Sitne i srednje izražene bore oko očiju se smanjuju te se sprječava razvoj novih bora. Koža postaje napetija, elastičnija, glađa i ljepšeg izgleda. Uklanja se umorni i beživotni izgled lica te ono postaje sjajno i svježe. Neujednačenost tena, tj. kože se također uklanja. Stimulacijom metabolizma koji godinama opada koža postaje otpornija, deblja i jača. Razvoj novog kolagena smanjuje bore te poboljšava izgled i kvalitetu kože. Pigmentacije, kapilare i crvenilo ne mogu se u potpunosti, ali se mogu dobrim dijelom ukloniti. Tretman nije predviđen za melasmu, iako ima povoljan utjecaj na uklanjanje melasme.

Želite li ponuditi svojim pacijentima više od uobičajenog snage? To je ono što mnogi od vaših kolega profesionalaca već rade. To će otvoriti mnoge te širok spektar mogućnosti za primjenu u općoj medicini, estetske kirurgije, dermatologije, stomatologije, traume operacije i wellness praksi.


Prednosti: imat ćete slobodan, dosad neiskorištene potencijale kako bi povećali svoje osoblje i ponuditi svojim pacijentima jedan od najučinkovitijih konceptima liječenja u području regeneraciju kože. 


Bore su uglavnom rezultat nedostatka elastičnosti kože! 


Osobito s godinama, ali i zbog bolesti, izvorni elastičnost kože se smanjuje i to dovodi do povećanog stvaranja bora. Odgovoran za ovaj efekt je često smanjena profil hijaluronska kiselina na koži. 

Kroz tretman kože sa hijaluronske međustanična gel, ovaj proces može se zaustaviti i obrnuto. Prethodno laserski tretman s Vitacontrol® Hladno laserski sustav čime se osigurava optimalnu apsorpciju kože: Gel mogu prodrijeti duboko u slojeve kože i time stabilizirati profil hijaluronske kiseline. 


Podizanje profila hijaluronske kiseline će revitalizirati kožu u kraće vrijeme: postići će se elastičnost, te će koža biti svježija, glatka i obnovljena.