Gaming zabava za sve generacije! "Virtual Reality" PASIVNI paket u Gaming studiu Virtual u Zagrebu za samo 50 kuna! Doživite potpuno novi oblik gaminga i zabavite se!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Virtual reality gaming studio u Hrvatskoj vas poziva na Virtual Reality PASIVNI paket za dvoje koji uključuje sat vremena korištenja igara i dva "pasivna" VR uređaja!

Virtualna stvarnost je stvarnost izrađena od strane računala koja ti omogućuje iskustvo i interakciju s 3D svijetom stavljanjem opreme - VR headset-a.

Pasivni paket znači da sjedite u udobnim foteljama i pregledavate VR video sadržaj, igrate VR  igre putem Xbox kontrolera ili vozite na simulator vožnje.


U Virtualu očekuje vas poprilična količina igara i video sadržaja u kojem mogu uživati kako djeca tako i odrasli!
Zaslon je obično podijeljen između očiju, stvarajući stereoskopski 3D efekt sa stereo zvukom, a zajedno s tehnologijom praćenja tvojih pokreta, to će stvoriti izuzetno uvjerljivo iskustvo, omogućujući ti da istražiš virtualni svijet.


Radno vrijeme od 16-22 pon-sub. 

Ponuda je pogodna za djecu od 6 godina, pa sve do starijih osoba.

Više o "Gaming studio Virtual"

Nalaze se u Ilici 271/1. Posjeduju najnoviju tehnologiju u svijetu virtualne stvarnosti. Kod njih možete isprobati kako je to gledati se oči u oči sa t-rexom, voziti automobile o kojima sanjate na simulatoru vožnje, spašavati svijet od poludjelih robota, te još mnogo toga. 

Virtualni sadržaj dijelimo na pasivni (koji je uključen u ovu ponudu) u kojem sjedite u udobnim foteljama i pregledavate video sadržaj ili igrate igre putem standardnih x box kontrolera, te aktivni (ako Vas zanima interaktivni paket kliknite OVDJE) koji predstavlja potpuno novi oblik gaminga gdje ste vi igrač iz prvog lica te se krećete u realnom prostoru, saginjete se, skačete, pucate i izbjegavate virtualne napasti.

Mogućnosti su neograničene, dođi i zabavi se!