Izbjegnite virtualne napasti i doživite potpuno novi oblik gaminga! "Virtual Reality" interaktivni paket u trajanju sat vremena za dvoje u Gaming studiu Virtual u Zagrebu za samo 90 kuna!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Virtual reality gaming studio u Hrvatskoj vas poziva na Virtual Reality interaktivni paket za dvoje koji uključuje sat vremena korištenja i dva interaktivna VR uređaja!

Virtualna stvarnost je stvarnost izrađena od strane računala koja ti omogućuje iskustvo i interakciju s 3D svijetom stavljanjem opreme - VR headset-a.

Interaktivni paket predstavlja potpuno novi oblik gaminga gdje ste vi igrač iz prvog lica te se krećete u realnom prostoru, saginjete se, skačete, pucate i izbjegavate virtualne napasti!


Zaslon je obično podijeljen između očiju, stvarajući stereoskopski 3D efekt sa stereo zvukom, a zajedno s tehnologijom praćenja tvojih pokreta, to će stvoriti izuzetno uvjerljivo iskustvo, omogućujući ti da istražiš virtualni svijet.

Interaktivni sadržaji poput igrica žanrova: horor, akcija, sport, avantura i logika. 

Radno vrijeme od 16-22 pon-sub. 

Ponuda je pogodna za djecu od 6 godina, pa sve do starijih osoba.

Više o "Gaming studio Virtual" 

Nalaze se u Ilici 271/1. Posjeduju najnoviju tehnologiju u svijetu virtualne stvarnosti. Kod njih možete isprobati kako je to gledati se oči u oči sa t-rexom, voziti automobile o kojima sanjate na simulatoru vožnje, spašavati svijet od poludjelih robota, te još mnogo toga. 

Virtualni sadržaj dijelimo na pasivni (ako Vas zanima pasivni paket kliknite OVDJE ) u kojem sjedite u udobnim foteljama i pregledavate video sadržaj ili igrate igre putem standardnih x box kontrolera, te aktivni (koji je uključen u ovu ponudu) koji predstavlja potpuno novi oblik gaminga gdje ste vi igrač iz prvog lica te se krećete u realnom prostoru, saginjete se, skačete, pucate i izbjegavate virtualne napasti.

Mogućnosti su neograničene, dođi i zabavi se!