PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE PRIVATNOG SMJEŠTAJA VEĆ OD 349 KN te GRATIS fotografiranje za svakih potrošenih 1000 kn! Ponuda vrijedi za objekte u Zadarskoj, Šibenskoj i Splitskoj županiji!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona izaberite između 6 opcija koje možete spajati i kombinirati! Za svakih 1000 kn potrošenih na kupnju kupona u ovoj ponudi dobivate fotografiranje 1 apartmana/kuće do 70 m2 ili eksterijera/okućnice do 300 m2 GRATIS! Kupon se može iskoristiti samo za objekte u Zadarskoj, Šibenskoj ili Splitskoj županiji! Za korištenje usluge na otocima prije kupnje kupona provjeriti dostupnost usluge s partnerom!

Na vrijeme se pripremite za sezonu iznajmljivanja! Osigurajte si vrhunske fotografije Vaših apartmana i kuća za odmor snimljene kroz objektiv profesionalnog fotografa s 5 godina iskustva u fotografiranju privatnog smještaja te preko 4000 snimljenih turističkih objekata. 


Ponuda uključuje: fotografiranje privatnog smještaja te dostava fotografija u digitalnom obliku, za apartmane/kuće/okućnice u Zadarskoj, Šibenskoj ili Splitskoj županiji


Prije kupnje kupona odaberite između 6 opcija:

Opcija 1: Interijer Apartmana/Kuće do 70 m2

Opcija 2: Interijer Apartmana/Kuće do 150 m2 

Opcija 3: Interijer Apartmana/Kuće do 300 m2 

Opcija 4: Interijer Apartmana/Kuće iznad 300 m2 

Opcija 5: Eksterijer/Okućnica do 300 m2

Opcija 6: Eksterijer/Okućnica iznad 300 m2


U cijenu je uključeno: 

Savjeti o pripremi objekta za slikavanje, 

dolazak na objekt, 

fotografiranje svih prostorija/okučnice iz više kuteva, 

obrada fotografija,

dostava fotografija u digitalnom obliku putem e-maila ili DVD-a (prema dogovoru)

Dodatna pogodnost: Za svakih 1000 kn potrošenih na kupnju kupona u ovoj ponudi dobivate fotografiranje 1 apartman/kuće do 70 m2 ili okućnice do 300 m2 GRATIS! 

VAŽNO: Za korištenje usluge na otocima prije kupnje kupona provjeriti dostupnost usluge s partnerom na mob. 098834783

Jedan kupon vrijedi za jednu smještajnu jedinicu (apartman, kuća)

Kupon se može iskoristiti samo za objekte u Zadarskoj, Šibenskoj ili Splitskoj županiji

Kupon vrijedi do 31.01.2017. i u navedenom periodu je potrebno napraviti rezervaciju termina

Fotografije Vam dostavljamo u digitalnom obliku putem e-maila ili DVD-a na kućnu adresu (po dogovoru). Također fotografijama možete uvijek i svugdje pristupiti i preko našeg cloud servisa za koji ćete u dobiti link u vašem e-mailu!

Kuponi se mogu spajati i kombinirati

ODMAH po kupnji kupona potrebna rezervacija termina isključivo na e-mail: zoran.vulinovic@gmail.com uz ime i prezime, adresu te KOD i ID kupona. Za korištenje usluge na otocima prije kupnje kupona provjeriti dostupnost s partnerom.

Foto iz zraka Šibenik obrt je specijaliziran za usluge profesionalne fotografije i prezentacije u turizmu. 2 godine samostalnog i 3 godina rada u jednoj od najvećih hrvatskih agenciji za privatni smještaj u poslovima profesionalnog fotografiranja i izrade prezentacije za preko 4000 smještajnih jedinica, garantira Vam da ćete uz nas svojim turističkim kapacitetima napokon priuštiti prezentaciju koja će sigurno biti uočena. 

Slika govori tisuću riječi stoga vjerojatno do sada već zanate da fotografije slikane mobitelom ne prolaze baš najbolje na stranicama za najam privatnog smještaja. Izdvojite se iz mase te ostvarite više noćenja, a time i bolju zaradu, uz predivne nove fotografije koje će Vaš privatni smještaj, okućnicu i okolicu prikazati u najboljem mogućem svijetlu!

Na usluzi smo Vam i za pomoć oko organizacije i uljepšavanja prostora u svrhu fotografiranja. Pripazite na čistoću i urednost prostora te izaberite najljepšu, ispeglanu, posteljinu. 

Izdvojite neke zanimljive detalje, ali raščistite prostor od privatnih predmeta (osobne fotografije, ukrasi, suveniri itd.). 

Svijetlo ima veliku ulogu u stvaranju lijepe fotografije stoga je stropno svijetlo obavezno (pripazite da su sve žarulje u funkciji), a sobne svjetiljke poželjne. 

Sve Vaše fotografije profesionalno ćemo obraditi, a nakon obrade dobiti ćete ih e-mailom ili na DVD-u, ako vam tako više odgovara. Fotografijama možete uvijek i svugdje pristupiti i preko našeg clouda za koji ćete u dobiti link u vašem e-mailu!

Nije Vam jasno koliko kupona trebate kupiti? 

Ako recimo imate 2 apartmana do 70 m2 te želite i fotografije eksterijera Vaše kuće onda trebate kupiti 2 kupona sa označenom Opcijom 1: Interijer Apartmana/Kuće do 70 m2 te 1 kupon s označenom Opcijom 5: Eksterijer/Okućnica do 300 m2. 

Ako pak imate 3 apartmana do 70 m2 tada kupnjom 3 kupona sa označenom Opcijom 1: Interijer Apartmana/Kuće do 70 m2 dobivate GRATIS fotografiranje još jednog apartmana/kuće do 70 m2 ili eksterijera/okućnice do 300 m2.

Na ovaj način kombinirate sve ponuđene opcije te za svakih potrošenih 1000 kn dobivate GRATIS fotografiranje jednog apartmana/kuće do 70 m2 ili eksterijera/okućnice do 300 m2!