[OSIJEK] NOVOOTVORENO! Riješite se suvišnih kilograma! 35 vrhunskih tretmana mršavljenja i gratis 2x tretman lica za samo 799kn u SLIM&FIT-u!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz paket dobivate inicijalni pregled i prehrambene konzultacije - GRATIS te inicijalni pregled i MAGNETNO-KVANTNU REZONANTNU ANALIZU sa 38 parametra - to je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koja koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa tijela!

Ponuda centra Slim &Fit uključuje: paket od 35 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela.


Paket se sastoji od: 

10 vježbanja u Termo-Slim kapsuli 
5 wellness kapsula sa infracrvenim zrakama i ozonom 
5 body wrappinga fluidima talijanske kozmetike na prirodnoj bazi La Cremerie  
5 kavitacija
5 limfnih drenaža
5 ručnih anticelulitnih tretmana
+  magnetno-kvantna rezonantna analiza

Gratis 2 tretmana lica radiofrekvencijom i photonom !

Trajanje svakog tretmana je 30 min!
Analiza cijelog tijela vrhunskom tehnologijom najnovijim aparatom marke TANITA.

Prehrambeno savjetovanje i sastavljanje jelovnika za prva dva tjedna.

INICIJALNI PREGLED se radi uz pomoć medicinske vage pomoću koje precizno mjerimo vašu težinu, postotak potkožnog masnog tkiva, težinu mišićne mase, postotak vode, viscelarnu masnoću, koštanu masu, metaboličku starost organizma, bazalni i aktivni metabolizam. Ukoliko se odlučite na paket, analiza sastava tijela je GRATIS i 2 tretmana lica radiofrekvencijom i Photonom, te gratis 3 anticelulitna tretmana MACELL 8 APARATOM!

MAGNETNO KVANTNA ANALIZA je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koja koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa tijela. Ovaj tip dijagnostike je nastao još u Sovjetskom savezu za potrebe svemirskih programa i avijacije, a primjenjivao se pri kontroli zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih olimpijskih sportaša, te ljudi sa specijaliziranim zanimanjima. Pokazavši vrhunske rezultate ova tehnologija se počela primjenjivati na širem području, te je danas dostupna svima koji vode računa o svome zdravlju.

Dobiveni nalazi pokazati će kompletnu sliku stanja vašeg organizma 

Savjetovanje o zdravoj ishrani i prirodnim i biljnim suplementima prema rezultatima analize. 

Ovaj tip dijagnostike otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se ona manifestiraju u fizičkom obliku.

Termo Slim kapsula:  za mršavljenje je uređaj unutar kojeg se vježba, a radi na principu zagrijavanja na tjelesnu temperaturu od 37 °C, i isijavanja infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo aktivirajući enzime koji pretvaraju masnoće u energiju. Time ubrzavamo proces mršavljenja, reduciramo celulit i potičemo proces lipolize.

Kavitacija - uz pomoć posebnih uređaja ultrazvučnom kavitacijom povećava se propusnost masnih stanica iz kojih masne kiseline prelaze u limfni i urinarni sustav, odakle se pak izlučuju iz organizma. Jedan osnovni tretman traje od 30 do 40 minuta i u njemu možemo ciljano djelovati na dio tijela na kojem želimo smanjiti masne naslage. Koža se na tim dijelovima premazuje gelom koji poboljšava djelovanje ultrazvučne kugle. Fina vibracija koju stvara ultrazvuk razbija masne stanice na točno određenoj dubini ispod površine kože, odnosno oslobađa masne kiseline nataložene upravo i samo ondje.

Važno je znati da takav tretman ne oštećuje druga, okolna tkiva, krvne žilice i živce. Svakom organizmu treba vremena za preradu i eliminaciju oslobođene masne kiseline, pa je preporučljivo da između dva kavitacijska tretmana prođe 7 do 10 dana. Dinamika mršavljenja različita je od osobe do osobe, ovisno o hormonalnom stanju, bazalnom metabolizmu i drugim osobnim čimbenicima. No, rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog postupka, ali bi ipak bilo dobro obaviti ih od tri do pet.

Wellness kapsula sa ozonom i infracrvenim zrakama - uređaj je gdje ćete se opustiti, nastaviti proces mršavljenja i nahraniti kožu kisikom. Time spriječavamo efekt opuštene kože nakon smanjenja obujma.

U KAPSULI CILJANO GUBIMO CENTIMETRE! 

Zračna kupka - glavna je komponenta wellness kapsule. Kupka ozonom (kisikom) veliki je neprijatelj celulita. U ovoj fazi zaista ležite i uživate, a obujam se smanjuje i celulit nestaje. Ponositi ćete se svojom kožom koja će kasnije biti učvršćena, baršunasta i sjajna.

Bez milosti, prvo ćemo zadati težak udarac svemu s čim na vlastitom tijelu niste zadovoljne. A zatim slijedi usavršavanje.

Aparativna limfna drenaža - tehnika kojom se potiće brže kolanje tekućine organizmom. Na taj način ubzavamo rad metabolizma, na bržu izmjenu tvari, čišćenje toksina. Vrlo je bitno većim unosom vode u sustav, razrijediti gustoću tekućine i istimulirati cirkuliranje.Time dobivamo pjačano ispiranje tkiva i bržu eliminaciju, prethodnom tehnikom izlučene tvari. Za naglasiti je da limfa, kao tekućina sporo protječe unutar tkiva, tako da i vanjskim djelovanjem moramo postepeno osiguravati rezultat. Drenaža je neagresivan, vrlo ugodan tretman sa višestrukim djelovanem unutar određenog vremenskog perioda. Obavezna je nakon tretmana kavitacije.

Body Wrap ili termo deka - podrazumijeva mazanje tijela fluidima za smanjenje obujma vrhunske kozmetike renomiranog talijanskog brenda La Cremerie i umatanje tijela specijalnom folijom. Koristi se za eliminaciju celulita, uklanjanje oteklina koje nastaju usljed toksina i loše cirkulacije, zatezanje kože i smanjanje masnih naslaga.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na telefon: 097 760 5565 KOD i ID kupona po primitku.

Analiza rezultata od strane stručne osobe!

RADNO VRIJEME svaki dan od 10 do 20 sati i subota od 10 do 15h.