Nova godina na Mariborskom Pohorju! 4 dana/3 noćenja u Youth Hostelu Uni/Residence** za dvoje, moguće skijanje uz 10% popusta na ski kartu, Mejaši, Samuel Lucas...za 1494kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u najboljoj proslavi Nove Godine u Sloveniji u periodu 29.12.'16.-01.01.'17. za 2 osobe i samo 1494kn! U cijenu uključeno i osnovno osiguranje od nezgoda, 10% popusta na skijašku kartu i organizacija putovanja i predstavnika na destinaciji!

Ponuda uključuje: Smještaj za Novu godinu u Youth Hostelu Uni/Residence**, Mariborsko Pohorje, 29.12.'16.-01.01.'17. - 4 dana/3 noćenja za 2 osobe.


Cijena uključuje: 

3 noćenja za 2 osobe, 

osnovno osiguranje od nezgoda, 

10% popusta na skijašku kartu, 

organizacija putovanja i predstavnika na destinaciji.


Obavezne nadoplate (po osobi): prijavnina (10eur) - plaća se kod prijave, turistička taksa (1,27eur/noć) - plaća se u hotelu, dodatna ponuda (plaća se na destinaciji).

Moguće nadoplate: doručak (kod prijave) 9eura/osobi/noć; dodatno noćenje 22eura/osobi.

PROGRAM:


29.12.2016.

Po dolasku ćemo se ponajprije udobno smjestiti, a skijaši će se popodne zaputiti na snježne padine, ukoliko bude dovoljno snijega. Ostali će ili tako ili po vlastitoj želji provesti prvu večer.


30.12.2016.

Po prvoj neprospavanoj noći se lako prepustite ljenčarenju ili uoustite u neku grupnu igru. Svi sportski ljubitelji sporta i rekreativci se lako ponovo uputite na bijele strmine ili na skijaške stazem, ostali pa uživajte u danu svatko na svoj način. Večer će biti vrijeme za zabavu uz najpopularnije hrvatske glazbenike Mejaše ;)


31.01.2017.

Dan ćemo iskoristiti za zimske sportove ili za početak i pripremu na novogodišnju zabavu u Areni podno Pohorja, koja bude organizirana od strane Terma Maribor i uz nastup Samuela Lucasa. Oni kojima će biti hladno, će se lako ugrijati na zabavi u jednom od vikendica.


01.01.2017.

Prijepodne ćemo rješiti sve formalnosti oko odjave iz hotela. Oni, kojima će ostati još energije, mogu se ponovo prepustiti skijaškom adrenalinu, ostali ćemo se pozdraviti i krenuti svatko u svom smjeru :)


YOUTH HOSTEL UNI/RESIDENCE**

Hotel s najvišom kategorijom Youth Hostel u Sloveniji, nudi Vam smještaj u središtu mjesta Maribor, središtu starog grada. U blizini ćete naić na; kazalište, casino, poslovni i trgovački centar.


Smještaj

Na raspolaganju su dvokrevetne sobe koja sadrže vlastitu kupaonicu opremljenu s ručnicima i hotelskom kozmetikom. Sobe su opremljene sa posteljinom, mini hladnjakom, direktnim telefonom i internet priključkom i TV-om.


Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina s Partnerom na br.tel. 00 386 70 553 553! ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija 72h kasnije na e-mail: info@collegium.si, uz KOD i ID kupona.