[ZAGREB] HOT STONE BLAGDANSKI POKLON PAKET - Uživanje u romantičnoj Wellness & SPA oazi + Hot stone masaža (30min) u Hotelu Phoenix**** za samo 199kn za 1 osobu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuz koji si možete priuštiti!!! Opustite se uz čarobnu hot stone masažu, hidromasažni bazen sa vodenom i zračnom masažom, finskom saunom, Detox čaj ili aromatiziranu vodu i voće u relax zoni uz čak 53% popusta za 1 osobu!


HOT STONE BLAGDANSKI POKLON PAKET u hotelu Phoenix:

Osjetite jedinstvenu povezanost s prirodom, oslobodite se stresa i napetosti te izbacite iz svog tijela sve štetne tvari. Masaža vulkanskim kamenjem u kombinaciji s blagodatima eteričnih ulja pruža vam jedinstven doživljaj opuštanja. Tretman koji liječi vaše tijelo, um i dušu. 


HOT STONE BLAGDANSKI POKLON PAKET uključuje:

Uživanje u luksuznoj Wellness & SPA oazi hotela Phoenix (120min)

o Finska sauna

o Bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažom temperature vode 28°C

o Hidromasažni bazen temperature vode 35°C

o Prostor za odmor s ležaljkama

o Kutak s voćem, čajem i domaćim jabukama u prostoru Wellnessa


Hot stone masaža u trajanju od 30min

GRATIS Wi-Fi  u hotelu

GRATIS parkirno mjesto 

30% popusta na Romantičnu ili Gurmansku večeru

Hot stone je jedinstvena tehnika masaže, kombinacija blagodati zagrijanog bazaltnog kamenja i mirisne podrške eteričnih ulja. Ova masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.

''Hot stone'' - Topla kamenja se postavljuju na energetske točke preko kojih se pravilno utječe na sve tjelesne funkcije posebice na one gdje je došlo do poremećaja!

Nakon saune, hidromasažnog bazena i svjetlosne terapije prepustite se nježnim rukama i toplini kamena, uživajte... u svakodnevnicu ćete se vratiti opušteni i sretni!

Nakon kupnje kupona za korištenje Wellness and  Spa oaze obavezna je prethodna rezervacija na e-mail: wellness@phoenix.hr ili broj tel: +385 (0) 1 2006 333, uz KOD kupona.

Relaksirajte se u hidromasažnom bazenu uz vodenu i zračnu masažu, izbacite višak energije u teretani te se odmorite na udobnim ležaljkama uz ugodnu glazbu i Detox čaj ili aromatiziranu vodu i voće u relax zoni...


Hotel Phoenix je prograšen najromantičnijim hrvatskim hotelom u godini 2013., prema odabiru Luxury Travel Guide-a!

Gdje se nalazimo?

Hotel Phoenix**** nalazi se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada).

Dostupnost javnog prijevoza (I. zona).

U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom).

U blizini Maksimirskog parka (Zoo, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).

Slobodno zatražite info o svim uslugama wellnessa na broj telefona:  01/2006 333