Profesionalni tečajevi ENGLESKOG jezika!!! Uz Cambridge Institute naučite stručne tečajeve jezika: poslovni engleski ili engleski za turizam u trajanju od 3 mjeseca za samo 219kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poboljšajte svoje jezične vještine sa specijaliziranim engleskim jezikom i Cambridge Institutom! Pobijedite strah od učenja engleskog jezika na zanimljiv i zabavan način koji će vam omogućiti da dobijete certifikat! Tečaj počinje: 30.11., 14.12. te 22.12.'16.!

Ponuda uključuje: Cambridge Institute - profesionalni (stručni) tečajevi jezika: poslovni engleski ili engleski jezik za turizam u trajanju od 60 sati (3 mjeseca).

Nastava se održava online.

Nastava je u potpunosti na engleskom jeziku.


Datumi početka tečaja: 

30.11. (zadnji dan za upis 27.11.) 

           14.12. (zadnji dan za upis 11.12.) 

           22.12. (zadnji dan za upis 19.12)


Prijave za tečaj iz općeg engleskog jezika ispunjavaju putem Landinga za registraciju. 


Polaznik po završetku programa polaže ispit iz engleskog jezika te dobiva potvrdu - certifikat o položenom ispitu.


Vrijeme je da poboljšate svoje jezične vještine sa specijaliziranim engleskim jezikom i Cambridge Institutom! Pobijedite strah od učenja engleskog jezika na zanimljiv i zabavan način koji će vam omogućiti da dobijete potvrdu Instituta u Cambridgeu.

 

POSLOVNI ENGLESKI:

Ako ste profesionalac i ambiciozna odrasla osoba, želite napredovati u karijeri ili želite promijeniti posao, ciljate na zaposlenje u multinacionalnoj tvrtki ili čak u inozemstvu, Cambridge Institute Vam nudi tečaj za Poslovni Engleski za napredovanje u profesionalnoj karijeri.

Razvit ćete komunikacijske vještine namijenjene raznim poslovnim situacijama (za sastanke i razgovore) te naučiti specijalizirani vokabular i poslovnu terminologiju. 

Tečaj sadrži 15 jedinica tijekom koji se razvijaju glavni koncepti u poslovnom sektoru:

Business Studies, Prijave za posao i Motivacijska pisma, Intervju za posao, Izgradnja poslovnih odnosa, razvoj proizvoda, Marketing, Ekspanzija, Financije, Ljudski resursi, Odnosi s kupcima, Korištenje tehnologije i interneta, Outsourcing , Lojalnost zaposlenika, Načini upravljanja, Poduzetništvo.

 

ENGLESKI U TURIZMU:

Sada sa Cambridge Institutom možete naučiti tehnički engleski u turističkom i hotelijerskom sektoru. Neophodan ako ste dio hotelskog osoblja, recepcije ili službe za korisnike i upravnih područja, ako ste vodič ... ili ako ste samo posjetitelj!


Tečaj sadrži 16 tema:

Rezervacije, Checking-In, usluge, hotelske sobe, turistički vodiči, "all-inclusive", krstarenje brodovima, eko-turizam, Couch Surfing / Povoljno Putovanje, što raditi a što ne na putovanju, poslovna putovanja, različite vrste odmore, Plan putovanja, Kulturne osviještenost, Problemi na putovanju, Oko svijeta.

Nudimo vodič studija za tehnički engleski kako bismo vam olakšali izvođenje dnevnih zadataka u različitim područjima.

 

ZNAČAJKE

Naša online interaktivna platforma omogućuje rad na pismenosti i gramatici sa audiovizualnim materijalima, interaktivnim vježbama, rječnikom i idiomatskim izrazima. Vježbe su skrojene na temelju tekstova i gramatike, prepoznavanja glasa, videostreaminga i vokabulara.

 

Tečaj je preporučen za razinu B1/2

Inicijalni test Engleskog jezika kako biste saznali svoju razinu. Tečaj se izvodi u potpunosti na engleskom jeziku.

http://quizlevel.cambridgeinstitute.es/index.php/en/