Nova godina 2017. u SARAJEVU!!! 30.12.16.-01.01.17. uz prijevoz, 2 noćenja s doručkom u Hotelu Hollywood 4* uz korištenje wellness sadržaja, pratitelja putovanja... za 739 kn/osobi!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Sarajevu u zimskom ruhu uz vrhunski smještaj u hotelu Hollywood****, u centru Ilidže i u blizini jedinstvenog Vrela Bosne! Opustite se u sauni, bazenu, fitnessu te brojnim drugim sadržajima s kojima će Vas ovaj Hotel zasigurno razmaziti!

Ponuda uključuje: Integral Zagreb - Nova godina 2017.- SARAJEVO 30.12.16.-01.01.17.  Hotel Hollywood 4* za 739 kn!


Nova godina 2017.

SARAJEVO


DATUM PUTOVANJA: 30.12.2016. – 01.01.2016.


Smještaj u hotelu Hollywood **** 

- besplatno korištenje bazena, saune, fitnessa, wi-fi, ulaznica za Termalnu rivijeru Ilidža


1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Slavonskog Broda (moguć ukrcaj putnika) do Sarajeva, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi odlazak u centar grada i Baščaršiju, gdje preporučujemo probati čuvene sarajevske ćevape i prošetati uz Miljacku. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme za opuštanje u hotelskom bazenu i wellness centru. Noćenje. 

2. dan

Doručak. Odlazak na razgled grada: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenederija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Predlažemo posjet Tunelu spasa -  podzemnom ratnom tunelu ispod sarajevskog aerodroma, izgrađenog 1993. godine za vrijeme opsade Sarajeva. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada. Doček Nove godine u hotelskom restoranu, na ulicama i trgovima grada, ili u nekom od gradskih klubova. Noćenje.

3. dan

Kasniji doručak. Predlažemo šetnju Vrelima Bosne, turističkom atrakcijom podno planine Igman, ponosa Sarajlija koji su oduvijek slobodne trenutke provodili u prekrasnom ambijentu uz žubor rijeke Bosne. Odlazak u centar grada i slobodno vrijeme za ručak. Polazak iz Sarajeva u popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Doplata za jednokrevetnu sobu: 290 KN


Mogućnost doplate za SVEČANU ALL INCLUSIVE večeru i doček Nove godine u hotelskom restoranu, uz živu glazbu i neograničenu konzumaciju pića: 390 kn


Popust: dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju.


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom prema programu, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama,  2 noćenja s doručkom, slobodno korištenje hotelskog bazena, saune i fitness centra, razglede prema programu, pratitelja putovanja, organizaciju i jamčevinu putovanja.


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne objekte i troškove osobne potrošnje.

Informativna cijena ulaznica: Tunel spasa 10 KM, Vrelo Bosne 2 KM


Kada ste već na Ilidži ne propustiti posjetiti obližnji biser Sarajevo - Vrela Bosne. Za njih se slobodno može reći da predstavljaju najljepši dio Sarajeva, ponos Sarajlija koji su oduvijek slobodne trenutke provodili u prekrasnom ambijentu uz žubor rijeke Bosne. Prisustvo vode, bujna vegetacija, labudovi i patkice, svjež povjetarac sa Igmana, doživljaj je koji pruža svakom posjetiocu ugođaj koji se ne zaboravlja.