[PLITVIČKA JEZERA] Uživajte u zimskoj idili! 1 noćenje u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u Resortu "Turist" Grabovac s doručkom i večerom dobrodošlice u tri slijeda, za 2 osobe za 399kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka? Resort ‘Turist’ Grabovac udaljen je svega 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera! Kupon je iskoristiv do 15.12.2016.!

Ponuda uključuje: 

2 dana/1 noćenja u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u resortu "Turist"za 2 osobe s doručkom + večera dobrodošlice u tri slijeda od 4 ponuđena menu-a. 


Dodatne usluge: besplatan parking, besplatan WiFi.


CrnoJaje preporuča prvo provjeriti željeni termin i napraviti predrezervaciju telefonom: +385 47 784 192 ili e-mailom: info@kamp-turist.hr. ODMAH nakon kupnje kupona potvrditi rezervaciju ili minimalno 2 dana ranije, uz KOD i ID kupona po primitku.

Resort 'Turist' nudi i 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kućica i 6 tipi šatora u indijanskom selu. Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica i market.

SOBE

U paviljonu ‘Jelena’ nalazi se 16 dvokrevetnih soba s potpuno opremljenim kupaonicama i grijanjem za hladnije dane. U svim sobama postavljena je SAT TV kako bi boravak bio što ugodniji.

OKOLICA

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini resorta ‘Turist’ Grabovac možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka ili želite biciklom prokrstariti okolnim šumama? Rafting, kanu, paintball, quad, jahanje, biciklizam, trekking ili hiking?  Za one sklonije opuštenom odmoru u prirodi organiziramo izlete na NP Plitvice, NP Sjeverni Velebit te u mjesto Rastoke.

NP Plitvička jezera

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

Najvećim jezerom Kozjak voze električni brodovi koji povezuju Gornja i Donja jezera. Prošećite ovim rajem na zemlji u bilo koje doba godine, jer svako je čarobno na svoj način. Vrata Plitvica otvorena su za posjetitelje do 19 sati tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci te do 20 sati tijekom ljetne sezone.