Gastro užitak u srcu Zagreba! Lička plata "Vila Velebita" uz 2 čaše vina u prekrasnoj konobi Miseria Nobile u centru grada za samo 49kn! Kupon je iskoristiv do 07.01.2017.!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Plata uključuje autohtone velebitske specijalitete poput: sira škripavca, ovčjeg suhog sira, salame od medvjeda, salame od vepra, salame od jelena i kobasicu od divljači s vrganjima + 2 čaše vrhunskog vina rose! Što reć osim....u slast ;)

Ponuda uključuje: Prekrasna konoba u centru grada - Miseria Nobile -Lička plata za 2 osobe sa 2 čaše vina i za samo 49 kn!


Cijena uključuje

Sir škripavac, ovčji suhi sir, salama od medvjeda, salama od vepra, salama od jelena i kobasica od divljači s vrganjima + dvije čaše vina rose.


Ponuda se može koristiti od ponedjeljka do nedelje od 12-22 h.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija željenog termina na br. tel 01/4850-485, uz KOD i ID kupona po primitku.

Miseria Nobile konoba je mjesto na kojem gost može uživati u autentičnom prostoru, tradicionalnoj vrhunskoj gastrološkoj i enološkoj ponudi isključivo Hrvatskih proizvođača, u prekrasnim fotografijama iz projekta “Hrvatska iz zraka”, te u etno i tradicijskoj glazbe, autohtonoj odjeći osoblja i održavanju raznih kulturnih i glazbenih događanja.


Autentični hrvatski ambijent konobe Miseria Nobile privlači domaće i strane goste, uz vrhunsku ponudu samo najboljih namirnica iz cijele Hrvatske.


Nalazimo se 2 minute od glavnog gradskog trga Bana J.Jelačića i tramvajskog stajališta, te 10 minuta šetnje od Glavnog kolodvora Zagreb

Ponuda konobe bazira se na proizvodima domaćih OPG-ova, čime se ujedno podržava domaća proizvodnja. Kroz informativne brošure s prijevodom na 8 jezika i video projekcije naglašavati će se važnost očuvanja tih proizvoda (pršut, kulen, slanina, čvarci, kobasice od divljači, izbor najboljih sireva, tartufi, maslinova ulja, tradicionalne slastice, neizostavna vina...sve uglavnom zaštićenog geografskog podrijetla).

U intimnom podrumskom prostoru konobe mogu ugostiti 20ak osoba, dok još 20 gostiju može uživati u dijelu lokala iz kojeg je vidljiva kuhinja i priprema plata.

Terasa u jednoj od turističkih meka Zagreba, Bogovićevoj ulici, uređena je kao i ostatak prostora - da se istakne hrvatska dobrodošlica.