[ZADAR] Nova Godina u Aparthotelu Villa Plat! Uživajte u novogodišnjoj proslavi uz 2, 3 ili 5 noćenja u apartmanu s terasom, buffet doručku, i piću dobrodošlice... sve za 2 osobe već od 749 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte na obiteljskom odmoru na predivnoj zadarskoj rivijeri! Uživat ćete u Adventu u Zadru uz bogat zabavni program, na trgu Petra Zoranića novogodišnji koncert, Đani Staničev koncert, Tomislav Bralić, Božićna dječja radionica i mnogobrojne prekrasne sadržaje!

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, sedam km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti.


Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + piće dobrodošlice + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 
Ponuda 2 uključuje: 4 dana, 3 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + piće dobrodošlice + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 
Ponuda 3 uključuje: 6 dana, 5 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + piće dobrodošlice + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 


GRATIS piće dobrodošlice! Doručak s bogatim švedskim stolom! Doručak od 8 do 11 sati! Besplatan Wi-Fi! Besplatan parking!

Dodatna pogodnost: besplatno korištenje grijanog bazena.


Slobodno korištenje sadržaja hotela: dogrijani bazen.

Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. Osoblje vile vam je uvijek na raspolaganju za dodatne zahtjeve i usluge kako bi vam osiguralo ugodan boravak. Po izboru, gostima nudimo doručak, uz organsko voće i povrće koje uzgajamo u svom vrtu.

Boravak je na bazi 2-5 noćenja s bogatim doručkom, a možete nadoplatiti i za večeru. Također možete slobodno koristiti sadržaje hotela: dogrijani bazen.
 
Novogodišnji odmor kojem se radujete!


Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča odlazak u Zadar, gdje nastupaju Ivan Zak, Tomislav Bralić i klapa Intrade!