OTVORENJE ADVENTA U ZAGREBU!!! Crno Jaje i Fabric pozivaju Vas na najbolje kobasice i vino na Adventu u Zagrebu na samom trgu Bana Jelačića za dvoje i za samo 60 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite na čaroban Advent koji zasja uvijek u najljepšem sjaju upravo u doba blagdana...miris cimeta i klinčića u zraku, pjesma i veselje...Kuponi se mogu koristiti isključivo 26.11.2016.-01.01.2017.! Nije potrebna prethodna rezervacija! Ponuda se može koristiti svaki dan 12-22 h, osim petka i subote!

Ponuda uključuje: Fabbric, Zagreb - najbolje kobasice i vino na Adventu u Zagrebu za dvoje na samom trgu Bana Jelačića za samo 60 kn!


Cijena uključuje: 

2 x kobasice na izbor - debrecinka domaća ili kranjska,

2 x kuhano vino crno ili bijelo. 


Ponuda se može koristiti: svaki dan 12-22 h, osim petka i subote 

ADVENT U ZAGREBU 

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna! 

 Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!