Gastro senzacija za dvoje u zagrebačkoj Dubravi! Hladna plata - bresaola, ovčji sir, grana padano...., vrhunski Chicago steak i šećer na kraju suffle od čokolade u Steak house El Bull za samo 249kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U samome centru Dubrave, na glavnoj ulici, u Aveniji Dubrava 70, tek 5 km istočno od Trga bana Jelačića, otvoren je novi steak house EL BULL... dođite i uvjerite se sami u senzacionalnu ponudu za sve istančane ukuse! GARANTIRANO bolje niste probali!!! ;) Kuponi se mogu spajati i vrijede do 21.01.2017.!

Ponuda uključuje: Steak house El Bull, Zagreb - gastro senzacija u 3 slijeda za dvoje i za samo 249 kn!


Cijena uključuje: 

Hladna plata za dvije osobe (pršut, bresaola, mortadella, vratina, ovčji sir, parmino, grana padano, masline i lučice), 

Chicago steak, 

Suffle od čokolade. 

U samome centru Dubrave, na glavnoj ulici, u Aveniji Dubrava 70, tek 5 kilometara istočno od Trga bana Jelačića, otvoren je novi steak house EL BULL.

    

Steak house El Bull smješten u prizemlju hotela Residence***, svojim imenom, ambijentom, vrhunskom ponudom i uslugom odiše elegancijom i profinjenošću, koje s ponosom želimo predstaviti svojim gostima.

Od trenutka otvorenja želimo postati dio kultnog zagrebačkog gastronomskog prostora koji će prepoznati istinski zaljubljenici u ovaj grad i njegovu bogatu i kvalitetnu kulinarsku ponudu.


U domaćem ugođaju s naglaskom na profesionalnosti, ostvaren je zavodljiv šarm kojemu nećete moći odoljeti. Naše ljubazno stručno osoblje uvijek iznova dočekat će Vas toplom dobrodošlicom te Vam biti na raspolaganju pružajući doživljaj vlastitoga doma.

Želite li zadovoljiti svoj istančani gurmanski ukus, svakako dođite u restoran El Bull!

Bit će nam čast ugostiti Vas svakim radnim danom ;)


O restoranu

U ugodnom ambijentu restorana, u svakoj prigodi, ručku ili večeri, uživat ćete u vrhunskim delicijama našeg kuharskog tima.

Restoran ima 60 sjedećih mjesta i osigurano parkiralište za posjetitelje.


U pred-prostoru restorana nalazi se lobby bar - mjesto za druženje i opuštanje uz čašu omiljenog šampanjca ili vina.


Gurmanske specijalitete El Bulla moguće je konzumirati u:


Konferencijskoj sobi koja je osmišljena kao multifunkcionalna dvorana, opremljena najnovijim dolby pro logic sustavom, projektorom, projekcijskim platnom i LCD TV-om u kojoj je moguće za Vas organizirati manje poslovne sastanke do 16 osoba, prezentacije, proslave s poslovnim partnerima ili prijateljima, rođendane, kao i gledanje sportskih utakmica uz konzumaciju jela i degustaciju najboljih svjetskih vina iz bogate ponude El Bull restorana


Tea room – u smještenom na -2 etaži, u sklopu wellnes centra Residence i predstavlja prikladno mjesto za druženje uz konzumaciju jela i pića iz wellness menia prilagođenog modernom čovjeku koji želi nakratko pobjeći od svakodnevnog stresa te se opustiti u spa i relax zoni wellnesa


ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na tel: 01 644-1777   uz KOD i ID kupona.