[ZAGREB] Prekrasno lice prije blagdana! Multipollar rf lica, rejuvinacija, ultrazvuk, peeling, aromamasaža eteričnim uljima + LED REJUVENATE MASKA u Beauty Centru Callisto za 219kn umjesto 1100kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pomladite se i priuštite si cjelovit tretman za njegu lica! Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a potpuni učinak se postiže kurom od 5-10 tretmana! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2017.!

Ponuda uključuje: Multipollar radiofrekvencija lica, rejuvinacija, ultrazvuk, peeling, aromamasaža eteričnim uljima + i LED REJUVENATE MASKA (uređaj hi tech specijalist za njegu lica).  


Najučinkovitiji tretmani za prekrasno mladenačko lice u jednom akcijskom paketu

zatezanje kože i lifting lica

pomlađivanje i revitalizacija

duboka hidratacija i obnavljanje kolagena

uklanjanje i smanjivanje bora

podizanje kapaka i obrva, smanjenje podbratka 

uklanjanje pigmentacijskih mrlja i ožiljaka

rješavanje problema mladenačke aknozne kože, prištića i mitesera

brisanje podočnjaka i tamnih kolutova ispod očiju

ubrzano obnavljanje kože kod ožiljaka

ubrzani tretman oporavka nakon operacija i lasera


TriPollar radiofrekvencija omogućuje vam da pomladite lice, učvrstite tonus i regenerirajte kožu, ispeglate bore, riješite se podbratka, podignete vjeđe i obrve, uklonite pigmentacijske mrlje i ožiljke, izbrišete podočnjake i riješite se tamnih kolutova ispod očiju. Ova neinvazivna tehnika postiže zavidne rezultate poput kirurškog skalpela.

 

RF tretmanima znatno se ublažavaju bore koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja. Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

 

Nakon tretmana možete odmah nastaviti sa daljnjim dnevnim aktivnostima bez bojazni da će izlaganje vanjskim utjecajima loše djelovati na Vašu tek tretiranu kožu.


Rejuvenate LED Maska zasnovana na fotodinamičkoj terapiji je veličanstveno, znanstveno i tehnološko dostignuće koje koristi djelovanje svjetlosne enargije za njegu i tretmane kože. 

Svjetski je poznata inovacija kao HI-tech specijalist za njegu lica. Koristi se svjetlosnom terapijom, potpuno bezopasna bez neželjenih posljedica i ne oštećuje kožu. 

Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.

Rejuvenate LED Maska daje vrhunske rezultate a tretman je potpuno bezopasan i ugodan. 


Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a potpuni učinak se postiže kurom od 5-10 tretmana. Nakon tretman klijent može odmah nastaviti sa danjim dnevnim aktivnostima bez bojazni da će njegovo izlaganje vanjskim utjecajima loše utjecati na njegovu tek tretiranu kožu