[ZAGREB] VELIKA AKCIJA Crnog Jaja i Salona ljepote Pasadena!!! Ultra brzi paket mršavljenja od čak 12 tretmana u 3 dolaska za samo 425 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 3 x kavitacija, 3 x vakum, 3 x radiofrekvencija tijela, 3 x pressoterapija! Kupon je iskoristiv do 11.02.2017.!

Ponuda uključuje: Salon ljepote Pasadena - ultra brzi paket mršavljenja od čak 12 tretmana u 3 dolaska 425 kn!


Cijena uključuje: 

3 x kavitacija, 

3 x vakum, 

3 x radiofrekvencija tijela, 

3 x pressoterapija. 


Kavitacija

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.


Radiofrekvencija tijela

Najnovija metoda nekirurškog liftinga lica i liječenja celulita

Dubinskim zagrijavanjem kože ,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu.Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja koze ,odnosno omekšavanja , poravnavanja bora te podizanja podočnjaka i smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana , ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

Također liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit.Odlična je dopuna kavitaciji ili drugim anticelulitnim tretmanima.


Vakum drenaža

Mehanički način tretiranja kože i potkožnog masnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. 

Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. 

Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 


PRESSO TERAPIJA

Vacupress je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i reducira celulit, poboljšava cjelokupni izgled kože.

Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Ovim tretmanom se stimulira i protok limfe. Nježnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura.

Idealan tretman za otklanjanje celulita, razbijanje masnih jastučića i za zatezanje opuštenog tkiva. Vacupress se može kombinirati i sa anticelulitnom masažom te se na taj način postiže savršen rezultat. Nakon tretmana tkivo postaje zategnutije, a koža zaglađenija. Rezultali su dugotranji, a postiže se i zapaženo smanjenje obujma tijela.


ODMAH po primitku kupona, obavezna telefonska rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na br. mob: 099/7000-611, uz KOD i ID kupona.


SALON LJEPOTE PASADENA

U našem Salonu ljepote Pasadena nudimo mnoštvo usluga koje će proljepšati izgled Vaše kože i vratiti joj njegovani izgled, riješiti i ublažiti probleme problematičnoj tinejđerskoj koži lica i tijela kao i pomladiti zrelu kožu.

Također se možete opustiti uz jednu od naših masaža kao i riješiti dlačica sa depilacijom ili trajno ukloniti dlačice laserom. 

Sve usluge obavljamo stručno i kvalitetno sa profesionalnom GIGI kozmetikom čiji smo ekskluzivni zastupnici na području Republike Hrvatske.