Provedite Advent u najljepšem gradu prema izboru Best European destinations 2016. uz brojne zabavne sadržaje za sve generacije, vrhunsku gastronomiju, 03.12. koncert neponovljivog Nene Belana i Fiumensa! Svi kupci kupona dobivaju piće dobrodošlice u lounge baru hostela, Voucher s 10 % popusta na A La carte u restoranu Gladne oči u Zadru! Dijete do 7 godina gratis na vlastitom krevetu!

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u standard hotelskoj dvokrevetnoj sobi s vlastitim wc-om unutar sobe, sve za 2 osobe. 

Dodatne pogodnosti: piće dobrodošlice sobi; voucher s 10 % popusta na A La carte u restoranu Gladne oči u Zadru.

Dijete do 7 godina gratis na vlastitom krevetu. Djeca od 7 do 12 godina imaju 50 % popusta na vlastitom ležaju, plaćanje na licu mjesta.


Program Adventa vidite ovdje!

Hostelska soba: 

Moderni komforan stil, samim time sto je cijela jedna strana sobe u staklu tako da imate osjećaj ko da letite i soba je ispunjena punom energijom sunčevog svijetla! U sobi se nalazi komotni krevet s potpuno novim namještajem. Soba ima prostrani ormar i dizajnerski noćni ormarić. 


SADRŽI: 

LCD televiziju s Max tvom, 

wi-fi na cijelom prostoru, 

veliku komotnu kupaonicu,

radni dizajnerski stolić s dekorativnom stolicom,

veliko ogledalo na zidu (koje je prilagođeno na način da u trenu kad uzimate odjeću iz ormara imate u poluokretu pogled prema ogledalu tako da Vam je sve u koraku).


Soba odiše pozitivom i modernističkim stilom, same dekorativne slike iznad kreveta s natpisima kao što su ("welcome", "hello" na svim jezicima, "make it happen" itd..) označavaju prethodno napisano.. 

Hostelska soba ima svoje čari jer je koncipirana na takav način da sami izaberete društveni ili intimniji pogled na istu jer su kreveti namješteni tako da imate svoj kutak i s druge strane ako želite u djeliću sekunde ste u kontaktu s drugom osobom.

Sobu obogaćuje besplatni wi-fi, moderni namještaj, privatna noćna lampica, privatna polica i privatna utičnica za struju. Hostelski kreveti imaju zavjese tako da gosti mogu biti do kraja u svojoj privatnosti. 

Cijeli jedan zid je u staklu tako da se ponavlja priča o pozitivnoj energiji koja dolazi sa prozračnosću i svijetlosti. Kroz staklenu stijenu se pruža prelijepi pogled prema gradu. Također imamo moderni stolić u sobi s dizajnerskim sjedalicama. Jedna lijepa moderna priča.....Samo dođite i udahnite pozitivu. 

Uživali, zašto ne biste kod nas? Mi Vam nudimo ekstra moderno iskustvo u nasem/Vašem „ Hostelu 4 You“ u centru Grada Zadra!

Sami naziv Hostela „4 You“ vam govori više od 1000 riječi jer sve je orijentirano na Vas. U modernom novoizgrađenom Hostelu Vam nudimo uz hostelski smještaj i hostelske smještaje s pogledom koji oduzima dah!


Nudimo Vam razne programe: izlete, usluge taxi službe te usluge rent a cara (na visokoj razini), mogućnost korištenja sefa uz nadoplatu koji je čuvan video nadzorom.

Dođite i ništa drugo nego UŽIVAJTE!