Uživanje u Mostaru! 2 noćenja s doručkom za 2, 3 ili 4 osobe u Villi Anri u Mostaru, sa prekrasnim panoramskim pogledom na rijeku Neretvu i popularan Stari Most već od 429kn! Kuponi se mogu spajati!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Advent u Mostaru kada će se upaliti 1000 lampica zimske bajke na igralištu Kampusa sveučilišta u Mostaru, uz glazbu, ples, zabavu i darove, Djeda Božićnjaka, zimski zoološki vrt, klizalište i mnoštvo drugih sadržaja... Kupon vrijedi isključivo u terminu do 23.12.16. za 2, 3 ili 4 osobe!

Izaberite između 5 ponuda:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi + besplatan internet + besplatan parking; sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi s terasom + besplatan internet + besplatan parking; sve za 2 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u trokrevetnoj sobi + besplatan internet + besplatan parking; sve za 3 osobe.

Ponuda 4 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u trokrevetnoj sobi s terasom + besplatan internet + besplatan parking; sve za 3 osobe.

Ponuda 5 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u četverokrevetnoj sobi + besplatan internet + besplatan parking; sve za 4 osobe.


Dolazak i prijava u od 13:00 h, a odlazak i odjava gostiju do 12:00 h.

Za korištenje navedenog kupona obavezna najava ODMAH po kupnji i to na mail: villa.anri@gmail.com ili tel: +387 36 578 477 ili +387 63 259 534, uz KOD i ID kupona.

Ovaj se objekt nalazi na 5 minuta hoda od plaže. Iz vile Anri pruža se panoramski pogled na rijeku Neretvu i mostarski Stari most, udaljen svega 100 metara. U okviru objekta gostima su besplatno na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište pod videonadzorom.

Vila Anri smještena je usred mediteranskog vrta i odlikuje se spojem modernog i tradicionalnog uređenja. Objekt je izgrađen od ekološki prihvatljivih materijala poput masivnog drva, kamena, opeke i kovanog željeza. Sve sobe uključuju klima-uređaj i TV s kabelskim programima. Pojedine obuhvaćaju mali balkon ili prostranu terasu.

U malom restoranu vile Anri poslužuju se bife doručak i večera s tradicionalnim bosanskim specijalitetima.


Dostupna je usluga prijevoza iz zračnih luka Sarajevo, Dubrovnik i Split. Vlasnici vile Anri mogu organizirati jednodnevne izlete do raznih mjesta u Hercegovini, među kojima su Blagaj, Počitelj, slapovi Kravice i nezaobilazno svetište Međugorje. 

Ovo je omiljeni dio odredišta Mostara za većinu gostiju koji dolaze u posjet BIH bilo turistički bilo poslovno;)

Posjetite Advent u Mostaru kada će se upaliti 1000 lampica zimske bajke na igralištu Kampusa sveučilišta u Mostaru, uz brojne sadržaje, glazbu, ples, zabavu i darove, Djeda Božićnjaka, zimski zoološki vrt, klizalište i brojna druga događanja, bogatu gastronomsku ponudu i program...


Sva događanja možete pratiti i na fejsu ;)


Što posjetiti u blizini?

Stari grad - povijesna četvrt grada

Stari most

Španjolski trg - središnji gradski trg. Na njemu se nalazi Gimnazija Mostar, jedna od najljepših građevina iz austro-ugarskog perioda

Trg hrvatskih velikana (Rondo) - glavni trg u zapadnom dijelu grada. Izgrađen je u austrougarsko doba na kojem se nalazi Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača izuzetno važan za održavanje kulturnih i drugih manifestacija u gradu Mostaru.

Bišćevića sokak ulica sa poznatom kućom iz osmanlijskog razdoblja (Bišćevića kuća).

Crkva svetog Petra i Pavla s najvišim zvonikom u Bosni i Hercegovini.

Katedrala Marije Majke Crkve - katedralna crkva

Gradski park Zrinjevac - središnji gradski park u Mostaru.

Katolički križ na brdu Hum iznad Mostara. Visok je 33 metra, a izgrađen je kao simbol jubileja dvije tisuće godina kršćanstva.