ADVENT U GRAZU i shopping u Seiersbergu! Jednodnevni izlet 17.12.2016. uz prijevoz autobusom iz Zagreba, razglede prema programu uz pratitelja putovanja... za samo 135kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prošetajte Grazom i posjetite njegove znamenitosti, a svakako nemojte propustiti i shopping u Seiersbergu! Polazak autobusa 17.12.2016. s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-505) u 08:00 h!

Ponuda turističke agencije Adrijana putovanja uključuje: ADVENT U GRAZU i shopping u Seiersbergu 17.12.2016., 1 dan autobusom iz Zagreba.

ADVENT U GRAZU i 

shopping u Seiersbergu

17.12.2016.


ZAGREB – GRAZ – ZAGREB

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-505) u 08:00 h. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem. Posjet shopping centru Seiersberg u blizini Graza. Slobodno vrijeme. Kraća vožnja do Graza. Šetnja gradom i upoznavanje sa kulturnim znamenitostima grada: GLAVNI TRG -GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKNESPIEL ZVONO – KAŠTEL – KATEDRALA...

Slobodno vrijeme.

Preporučamo posjet "OTOKU NA MURI", umjetnom otoku od čelika s kavanom, otvorenim kazalištem i igralištem. Otok je savršen spoj grada sa rijekom. Ili posjet muzeju moderne umjetnosti KUNSTHAUS ili odlazak uspinjačom ili pješice na SCHLOSSBERG sa kojeg puca pogled na čitav grad...

U kasnim popodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.


Cijena uključuje: prijevoz autobusom, razgledi prema programu, pratitelja putovanja ispred agencije, jamčevinu, osiguranje od odgovornosti, organizaciju putovanja.