NAJVEĆA AKCIJA Body Creatora iz Osijeka do sada!!! "Ispeglajte" celulit prije Nove Godine! 12 vrhunskih tretmana, antropometrijska analiza tijela, POKLON RF lica i vrata i savjetovanje uz 88% popusta!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 28.02.2017.! Sve klijentice u centar se moraju javiti najkasnije do 28.02.2017.!

Ponuda uključuje: Body Creator centar, Osijek - "Peglanje" prije Nove Godine!


Cijena uključuje: 

3 x Vježbanja u termo slimm kapsuli, 

3 x Limfne drenaže, 

3 x Infrared kapsula - ozonska kupka, 

3 x Kavitacija, 

1x Antropometrijska i metabolička analiza tijela na Tanita Body composition analizeru,

POKLON 2x Frakcijska terapija lica i vrata radiofrekvencijom,

Prehrambeno savjetovanje za vrijeme trajanja tretmana 



Adresa korištenja kupona: Reisnerova 100, Osijek.

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak: 13:00h – 20:00h.

Utorak: 09:00h – 16:00h.

Srijeda: 13:00h – 20:00h.

Četvrtak: 09:00h – 16:00h.

Petak: 13:00h – 20:00h.

Subota: 09:00h – 14:00h.


Nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju: Osijek - Reisnerova 100, Tel: 031/411 036 ili mobitel: 095/390 5399, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon vrijedi do 28.02.2017.

Sve klijentice u centar se moraju javiti najkasnije do 28.02.2017.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. 

Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.


U Body Creator centru Osijek limfnu drenažu obavezno preporučamo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje rezultate. 

Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje i nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.


Termo kapsule:

Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.

Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića.

Zamatanjem u PVC foliju, pojačava se znojenje i detoksikacija organizma.


Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultate u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo nekoliko minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.

VJEŽBANJE U TERMO KAPSULAMA


Višestruke su koristi vježbanja u Body Creatorovim termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.


Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.


KAVITACIJA

Kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnihmasnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. Aparat koji koristimo u salonu za njegu lica i tijela Sub Rosa funkcionira kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije elektrostimulacije. Ultrazvučni valovi se prilagođavaju i usmjeravaju posebno za svakog klijenta, što omogućava i osigurava selektivno razbijanje masnih stanica. Na ovaj način koža, krvne žile i mišići ostaju zdravi.

Ultrazvuk u tkivu stvara mjehuriće koji se povećavaju dekompresijom i rastom temperature, uslijed čega mjehurići eksplodiraju i masne stanice pucaju. Nakon pucanja masne stanice odlaze kao trigliceridi u međustanične prostore i tamo se, pomoću enzimskih aktivnosti, dijele na glicerol i više masne kiseline. Više masne kiseline metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se razgrađuju jednako kao i hrana koju unosimo u organizam.

Za što uspješniju eliminaciju otopljenih masnih naslaga vrlo je važno da aparat za kavitaciju ima ugrađenu elektrostimulaciju. Ovu opciju ima najnovija serija aparata koja klijentima garantira sigurnost, luksuz i zadovoljstvo jer je smanjenje obujma nakon prvog tretmana mnogo vidljivije upravo zbog stimulacije koja je sastavni dio tretmana.


Antropometrijska i metabolička analiza na Tanita body composition analizeru - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!