PodržimoNaše

[SPLIT] Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica&hijaluronski serum u Florabelli! Očistite, hidratizirajte i pomladite kožu lica! UZV čišćenje, piling, podmlađivanje serumom hijalurona i masaža lica 85kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je iskoristiv do čak 28.02.2017.! Cijena uključuje: dubinsko čišćenje ultrazvučnom špatulom, piling, hijaluronski serum, masažu lica, piling kože i dubinsko čišćenje epidermisa!

Ponuda uključuje: Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica u Studiu Florabella u Splitu.


Cijena uključuje: 

dubinsko čišćenje ultrazvučnom špatulom, 

piling, 

hijaluronski serum, 

masaža lica, 

piling kože i 

dubinsko čišćenje epidermisa


Trajanje tretmana: cca. 30 min - ovisno o stanju lica.Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je novi, najsigurniji i najugodniji način čišćenja i hidratacije kože lica. Mnogi ga koriste kao zamjenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica.


Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa, ovim tretmanom se utječe na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i dekolorizaciju kože. Penetrirajući efekt ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremeno je masira. Stanice u dubljim slojevima dobivaju snažnu stimulaciju. Omekšavaju se kavernozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za njegu lica. Nakon što je lice očišćeno, nanosi se hijaluron koji hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć ultrazvuka se apsolutno apsorbira. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, čista i elastična.Uspješno se uklanjaju sljedeći estetski problemi - sitne bore; krupne bore i brazde; dehidratacija; gubitak čvrstoće kože; razni nedostaci i ožiljci na koži; diskoloracija kože; slaba cirkulacija.

 

Tretman je vrlo ugodan. Glavne prednosti ovog tretmana su: detaljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava se cirkulacija i oksidacija, koža se obnavlja i podmlađuje. Nakon ultrazvučnog pilinga ne javlja se nikakvo crvenilo. Može se nesmetano nastaviti s dnevnim aktivnostima. Ovakav tretman čišćenja lica se preporučuje svim uzrastima, namijenjen je za oba spola, posebno je pogodan za osobe s osjetljivom kožom. Preporučuje se set od 6 tretmana koji se rade dva puta tjedno, a nakon toga jednom mjesečno.


Bezbolan i neinvazivan način čišćenja i hidratacije kože lica

radi se piling kože i dubinsko čišćenje epidermisa

rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje

posebno pogodan tretman za osobe s osjetljivom kožom