[OPATIJA] Nezaboravan vikend za cijelu obitelj u Gradu Djeda Mraza! 3 dana/2 noćenja, doručak i večera u Hotelu 4 Opatijska Cvijeta za dvoje i moguće do 2 djece do 12 god. super povoljno!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sadržaj za djecu, doručak s Djeda Mrazom i wellness za cijelu obitelj po primamljivim cijenama! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe; 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina; i 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, ovisno o izabranoj ponudi! Kupon vrijedi isključivo za termin 16.-18.12.16.!

Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi, uključen doručak i večera u Hotelu 4 Opatijska Cvijeta u Opatiji + osigurano parkirno mjesto u garaži, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s 1 pomoćnim ležajem, uključen doručak i večera u Hotelu 4 Opatijska Cvijeta u Opatiji + osigurano parkirno mjesto u garaži, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.

Ponuda 3 uključuje: 3 dana, 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s 2 pomoćna ležaja, uključen doručak i večera u Hotelu 4 Opatijska Cvijeta u Opatiji + osigurano parkirno mjesto u garaži, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

Sadržaj za djecu, doručak s Djeda Mrazom i wellness za cijelu obitelj po primamljivim cijenama.


PETAK 16.12.16. 

Check in u hotel


SUBOTA 17.12.16. 

Dječji program

10 - 12 h Santa's Story program uz Djeda Mraza i njegove vilenjake - Doris Pinčić Rogoznica, Mario Valentić i Luka Nižetić

16 h Dječja predstava "Ljepotica i zvijer"

17 - 19 h Santa's Story program uz Djeda Mraza i njegove vilenjake - Doris Pinčić Rogoznica i Mario Valentić


NEDJELJA 18.12.16.

10 - 12 h Doručak s Djeda Mrazom


Nakon kupnje kupona obavezno rezervirajte termin dolaska na telefon 01/4444 88 ili 01/4444 968 ili na e-mail: grad.djeda.mraza@adriamedia.hr uz kod i id kupona po primitku.

 

Nagrađivani hotel s 4 zvjezdice Grand 4 Opatijska Cvijeta nalazi se neposredno uz more, tek minutu od plaže. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju restoran, popularna slastičarnica, elegantne sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu (WiFi) te wellness centar površine 1500 četvornih metara s unutarnjim i vanjskim bazenima, raznim saunama i hidromasažnim kadama.

Hotel Grand 4 Opatijska Cvijeta kompleks je koji obuhvaća 4 funkcionalno povezane vile: Camelliju, Royal, Magneliju i Begoniju. Sve sobe uključuju klima-uređaj i TV sa satelitskim programima. Također sadrže vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem.


U restoranu Camellia gosti mogu uživati u kuhanju pred publikom i ukusnim domaćim jelima tradicionalne kvarnerske kuhinje. U baru Oleandar, iz kojeg se pruža panoramski pogled na Kvarner i obronke Učke, gosti se mogu opustiti uz razna pića. U slastičarnici Grand Café poslužuju se domaći kolači i ručno rađena čokolada.

U okviru objekta također su dostupni solarij, terasa i fitness sadržaji. U hotelskom spa centru gosti mogu rezervirati razne tretmane lica i tijela. Hotelski kongresni centar Tamaris obuhvaća 7 dvorana.


Prekrasno priobalno šetalište Lungomare i park Angiolina nalaze se neposredno uz hotel. U blizini su dostupne razne šljunčane plaže i pješačke staze. Riječka zračna luka udaljena je 40 km. 

Jeste li znali? 

Grad Opatija osvojio je srebrnu nagradu na prestižnom natjecanju"Entente Florale - Zlatni cvijet Europe 2006", koju je u njemačkom Bad Saeckingenu dodijelila Europska asocijacija za cvijeće i okoliš (AEFP), pod pokroviteljstvom EU-a. Opatija je srebrnu nagradu osvojila u kategoriji gradova, u konkurenciji više od 5.800 prijavljenih kandidata iz 12 europskih zemalja!

Opatijska rivijera

Opatijska rivijera zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacij, spoja primorja, otoka i gorja, arhitekture i kulture, pa do blizine sa svim evropskim regijama, već 160 godina, a tijekom tri stoljeća, razvija turizam, nudi razne mogućnosti odmora, sporta i rekreacije, zdravstvene rehabilitacije ako i raznih izleta u bližu i dalju okolicu.

Opatija je poznata kao mjesto za odmor, rekreaciju i rehabilitaciju.

Za vrijeme boravka u Opatiji svakako osim poznatog šetališta Lungomare posjetite i popularna šumska šetališta Opatijske rivijere, gdje ćete se okruženi netaknutom prirodom i na svježem zraku odmorit od stresne svakodnevnice i užurbanog života!