BOŽIĆ U PODRAVINI! Ovaj Božić provedite u ugodnom ambijentu hotela Picok****, uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, uz podravske specijalitete i opustite se u SPA & Wellness Centru za samo 718kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LAST MINUTE! Blagdanski ugođaj dočarati će arome toplih napitaka i mirisi finih božičnih kolačića. Sudjelujte zajedno sa svojim najmilijima u ukrašavanju božićnog drvca i uživajte u pogledu na zimsku idilu u periodu 24.-26.12.'16.! GRATIS smještaj za djecu do 4 godine!

Ponuda uključuje: Božić u Hotelu Picok - 3 dana/2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u Podravini.


Cijena uključuje

2 noćenja sa doručkom za 2 osobe,

blagdanski kolačići i topli napitak za dobrodošlicu, 

svečani Božićni doručak – Brunch (kasni doručak, rani ručak), 

ukrašavanje božićnog drvca za najmlađe, 

odlazak na polnoćku u crkvu sv. Jurja, 

besplatan wireless Internet u cijelom hotelu, 

neograničeno korištenje hotelskog bazena i jacuzzija, 

neograničeno korištenje fitness teretane, 

ručnici, ogrtači i papuče u sobi.

Fakultativni izlet (nije uključeno u cijenu paketa): 

Razgled galerije Stari grad, 

kurije Barangor, 

galerije u Hlebinama, 

posjet jednom od vinogradara u okolici i degustacija vina, 

rekreativno jahanje…

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća,točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.

Popusti: 10% popusta na cijene usluga SpaBody,  SpaBeauty koje nisu uključene paket aranžmanom, 10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu.

Doplata za polupansion pansion 90,00 kn po danu/osobi;

Doplata za kućne ljubimce 70,00 kn po danu, kućni ljubimci do 10 kg težine na upit.

Nakon kupnje kupone, potrebno je javiti se u hotel putem maila: info@hotel-picok.hr ili telefon: 048 672 200, uz KOD i ID kupona.