Aktivni zimski školski praznici za Vašu djecu i škola naivnog slikarstva sa slikarima iz Hlebina 02.-15.01.17.! 3 ili 7 polupansiona uz wellness u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu već od 749kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odlična ponuda za cijelu obitelj, opuštajući odmor u prirodnom okruženju uz korištenje hotelskog bazena, jacuzzija, prigodni menu s domaćim specijalitetima i školu slikarstva s umjetnicima iz Hlebina, centra naivne umjetnosti u Hrvatskoj! Doživite nešto zanimljivo i opuštajuće, razveselite svoju obitelj i dođite u Hotel Picok! Djeca do 3 god.GRATIS!

Ponuda uključuje za 2 osobe: AKTIVNI ZIMSKI ŠKOLSKI PRAZNICI ZA VAŠU DJECU - ŠKOLA NAIVNOG SLIKARSTVA sa slikarima iz Hlebina, centra naivne umjetnosti 02.-15.01.17.


Prije kupnje kupona odaberite:

Paket 1: 3 polupansiona za 1 osobu

Paket 2: 7 polupansiona za 1 osobu


AKTIVNI ZIMSKI ŠKOLSKI PRAZNICI ZA VAŠU DJECU!

ŠKOLA NAIVNOG SLIKARSTVA

sa slikarima iz Hlebina, centra naivne umjetnosti 

02.01.2017 – 15.01.2017.


Provedite novogodišnje školske praznike  s obitelji u lijepoj Podravini, destinaciji poznatoj po kvalitetnoj domaćoj kuhinji, netaknutoj prirodi i kolijevci hrvatske naivne umjetnosti. 

Odlična ponuda za cijelu obitelj, opuštajući odmor u prirodnom okruženju koji uključuje korištenje hotelskog bazena, jacuzzija, prigodni menu s domaćim specijalitetima i školu slikarstva s umjetnicima iz Hlebina, centra naivne umjetnosti u Hrvatskoj! 

Doživite nešto zanimljivo i opuštajuće, razveselite svoju obitelj i dođite u hotel Picok!

Program uključuje:

7 ili 3 polupansiona

neograničeno korištenje hotelskog bazena i whirlpoola  (34°C)

korištenje fitness teretane 1 sat dnevno

WiFi Internet u sobi i cijelom hotelu

Rani check in/kasni check out (ovisno o raspoloživosti)

Djeca do 3. godine – BESPLATNO


Uz doplatu: škola naivnog slikarstva za djecu sa slikarima umjetnicima iz Hlebina, 6 sati – 300,00 kn


Napomene za djecu: 

•      Djeca od 4-7 god. na pomoćnom krevetu – plaćaju samo hranu 50 kn/dan 

Djeca od 8-12 god. na pomoćnom krevetu – plaćaju samo hranu 90 kn/dan

Djeca od 13-18 god. na pomoćnom krevetu – 50 % popusta na cijenu paketa

Dodatni popusti:

popust 50 % na korištenje parne, finske i infracrvene saune

popust 20 % na sve ostale wellness usluge i tretmane

ulaznica za posjet starom gradu i muzeju – 15,00 kn

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća,točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.

Nakon kupnje kupone, potrebno je javiti se u hotel putem maila: info@hotel-picok.hr ili telefon: 048 672 200, uz KOD i ID kupona.