Zimski praznici u romantičnoj Budimpešti! Polasci 02. ili 06.01.2017. uz prijevoz autobusom, 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 4*, turističkog pratitelja...uz Calypso Zagreb za samo 595kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Budim i Pešta spojeni Dunavom su jedna riječ i jedan prelijepi grad BUDIMPEŠTA s posjetom baroknom gradiću Szentendre i mogućnošću obilaska najvećeg akvarija srednje Europe. Mogućnost polaska: Zagreba, Pule, Rijeke, Karlovca, Varaždina i Čakovca! Cijena je po osobi! GARANTIRANI POLASCI!!!

Ponuda uključuje: Calypso Zagreb - BUDIMPEŠTA - ZIMSKI PRAZNICI 3 dana GARANTIRANI POLASCI za samo 595 kn!


Polasci iz Pule, Zagreba, Rijeke, Karlovca, Varaždina i Čakovca!

 

Prije kupnje kupona birate između 2 opcije termina:

Opcija 1) 02.01.2017.  RASPRODANO!!!

Opcija 2) 06.01.2017.



BUDIMPEŠTA - ZIMSKI PRAZNICI 3 dana

Četverodnevno putovanje

Termini:

1. 02.01.2017.

2. 06.01.2017.

 

GARANTIRANI POLASCI

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Zimski praznici u BUDIMPEŠTI + posjet baroknom gradiću Szentendre

s mogućnošću obilaska budimskih labirinata, kao i jednog od najstarijih zooloških vrtova

autobusom ● 3 dana / 2 noćenje ● hotel 4****

Mogućnost polaska: Pula, Rijeka, Karlovac, Zagreb, Varaždin i Čakovec

Datum putovanja: 02.01. - 04.01., 06.01. - 08.01.

  

1.dan Zagreb - BUDIMPEŠTA

 

Polazak iz Zagreba u 06:30 sati (autobusni kolodvor). Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku uz kraća zaustavljanja tijekom putovanja radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu odlazak do najviše točke grada - brda GELLÉRT na 235 m/nv sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada, i gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda iz 1851 godine s koje se pruža panoramski pogled na Budimpeštu. Nastavljamo do BUDIMA, dio Unesco-ve svjetske baštine koji obuhvaća oko trećine površine Budimpešte i gdje se nalazi Kraljevska palača, crkva kralja Matije Korvina i Ribarska utvrda s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove (kojih ima čak 8). Predlažemo posjet labirintima ispod budimskog dvorca koji se proteže na 12.000 metara pod zemljom, za obilazak je dostupno desetina labirinta (uz doplatu). Labirint se sastoji od niza špilja i prolaza, koji su nastali djelovanjem termalnih voda. Ovaj 1.200 m dugačak kompleks očarat će vas povijesnim prikazima i mističnim izlošcima. Spuštamo se u Peštu i predlažemo odlazak na romantičnu jednosatnu vožnju brodom po Dunavom (uz doplatu) tijekom koje ćete se osjećat kao u bajci ispod osvjetljenih mostova. Odlazak u hotel i smještaj u sobe, kraći odmor. Predlažemo zajednički odlazak na večeru u tipičnoj mađarskoj čardi uz folklorni program (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

 

2.dan BUDIMPEŠTA

 

Doručak. Odlazak u poludnevno panoramsko razgledavanje peštanskog dijela grada (autobusom i pješice): najljepšeg neogotičkog dragulja, zgrade Parlamenta, impozantne građevine i velika turistička atrakcija koja se nalazi na obali rijeke Dunav - bazilika sv. Stjepana u kojoj se nalaze mumificirani ostaci prvog mađarskog kralja, Stjepana I - nekoliko ulica dalje je najveća sinagoga u Europi - Trg heroja, najveći trg u Budimpešti sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i kip anđela Gabrijela - avenije Andrassy, najljepša gradska ulica s Operom - gradski park tj. Varosliget ... Slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo obilazak Zoološkog vrta (uz doplatu), jednog od najstarijih na svijetu, s oko 800 životinjskih vrsta i 5.000 životinja (gorile, tigrovi, nosorozi, žirafe i mnoge druge), a tu su i botanički vrt, akvarij i terarij. U perivoju se tijekom zimskih praznika nalazi cirkus te dva zabavna parka. Noćenje.

  

3.dan BUDIMPEŠTA - SZENTENDRE - Zagreb

 

Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet prema SZENTENDRE, šarmantnom gradiću sa sikovitim starim ulicama i kućama. Predlažemo posjet poznatom Muzeju marcipana (uz doplatu), posvećenog dvojici izuzetnih mađarskih slastičara Mátyás Szamos i Károly Szabó, sa živopisnom izložbom eksponata napravljenih od marcipana. Slobodno vrijeme za ručak (uz doplatu). Povratak prema Hrvatskoj, te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

Cijena uključuje:

 

prijevoz turističkim autobusom

2 noćenja s buffet doručkom u u dvokrevetnim sobama tuš/wc u hotelu 4* u Budimpešti

razglede prema programu

turističkog pratitelja

jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

 

ulaznica za labirint - odrasla osoba 5,00 EUR, djeca 6-14 godina 2,00 EUR (grupne cijene, min. 15 osoba)

vožnja brodom po Dunavu 10,00 EUR

ulaznica za Zoološki vrt i botanički vrt - odrasla osoba 7,00 EUR, djeca 2-14 godina 5,00 EUR (grupne cijene, min. 15 osoba)

večera u tipičnoj mađarskoj čardi uz folklorni program 18,00 EUR - uključeno: piće dobrodošlice, Goulásh, glavno jelo (meso s prilogom), desert, 0,5 l vina, mineralna voda

ulaznica za Muzej marcipana 3,00 EUR

ručak na dan povratka 13,00 EUR

 

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

 

Točno vrijeme polaska iz Pule, Rijeke (min. 10 putnika Pula-Rijeka), Karlovca (uvjet je realiziran polazak iz Rijeke), Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska.

 

Popusti i doplate:

 

doplata za jednokrevetnu sobu 280,00 kn

doplata za polazak iz Pule, Rijeke 200,00 kn, Karlovca 50,00 kn, dok su polasci iz Varaždina i Čakovca bez doplate

 

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1 red - sj. 3,4 100,00 kn

2 red - sj. 5,6,7,8 100,00 kn

sjedala iza 2. vrata 100,00 kn

 

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 350,00 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)