ADVENT U MOZARTOVOM GRADU!!! Jednodnevno putovanje autobusom uz Molnar Travel 17.12.'16. u SALZBURG za samo 290 kn/osobi! Polazak u 04:30h sa autobusnog kolodvora Zagreb!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predivno božićno drvce na trgu ispred vijećnice, pjevači s balkona sa stare vijećnice, božićni sajam, miris kuhanog vina i pečenih kobasica, šarene lampice i dakako nezaobilazne Mozart kuglice!

Ponuda uključuje: 


prijevoz modernim i visokoturističkim autobusom Molnar Travel d.o.o. do Salzburga i povratak u Zagreb, za jednu osobu, turističkog pratitelja, lokalnog vodiča za razgled Salzburga, 
razgledavanja prema programu, 
jamčevno osiguranje, 
troškove organizacije i prodaje aranžmana.


PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 04:30 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća usputna zaustavljanja. 

GARANTIRAN POLAZAK!!!

Po dolasku u Salzburg razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča: 

KATEDRALA – NADBISKUPSKA REZIDENCIJA – BAROKNA FONTANA – TORANJ „GLOCKENSPIEL“ – CRKVA SV. PETRA – FRANJEVAČKA CRKVA – MOZARTOVA RODNA KUĆA. 

Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim adventskim štandovima božićnog sajma ispred katedrale ili kod parka Mirabell, kupovinu Mozart kuglica, uživanje uz kavu i kolač u tradicionalnim kavanama ili vožnju fijakerom kroz romantične ulice starog grada. 

Mogućnost odlaska uspinjačom na utvrdu Hohensalzburg s prekrasnim pogledom na grad i obližnje njemačke alpske vrhunce. Odlazak iz Salzburga s dogovorenog mjesta u 18:00 sati. 


Predviđeni dolazak u Zagreb u noćnim satima. Informativna cijena ulaznica: Mozartova rodna kuća u Salzburgu - 10 Eur Utvrda Hohensalzburg 9,40 Eur odrasli / 4,80 Eur djeca (uključuje uspinjaču,bez muzeja) –posebna Adventska ponuda , doplata za muzej 3,50 Eur Salzburg (bavarski: Såizburg je grad u Austriji i središte istoimene pokrajne. 

Četvrti je po veličini grad u Austriji, a nalazi se na granici s Njemačkom. U okolici Salzburga nalaze se rudnici soli, koji su se eksploatirali do 1989., kada su zatvoreni. Oni su danas jedna od turističkih atrakcija. 

Hrvatski (i slovenski) naziv za taj grad je Solnograd jer njemačka riječ "salz" znači "sol". Ime grada u doslovnom prijevodu znači "dvorac ili tvrđava od soli". Stari grad Salzburg (Altstadt), u svijetu poznat po svojoj baroknoj arhitekturi, smatra se jednim od najbolje očuvanih gradova sjeverno od Alpa. 

Od 1996. stari dio Salzburga upisan je na UNESCOv popis mjesta svjetske baštine u Europi. Salzburg su zbog arhitekture u prošlosti često nazivali i njemačkim Rimom. Današnji izgled grada datira iz 16., 17. i 18. stoljeća kad je započeta transformacija iz srednjovjekovnog u barokni grad. Salzburg je ujedno i rodni grad W. A. Mozarta i grad u kojemu je proveo svoje rano djetinjstvo. 

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, e Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. 

Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj.Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.


Nakon kupnje kupona potrebno je izvršiti rezervaciju u agenciji i navesti mjesto ukracaja putem e-maila: manuela@molnartravel.hr, uz KOD i ID kupona po primitku, te kontakt telefon.

Polazak se ne otkazuje zbog lošeg vremena niti je agencija odgovorna za vrijeme.