Nova Godina Šibeniku! 2 ili 3 polupansiona u Hotelu Jadran za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, 1 piće uz večeru po osobi (1 čaša domaćeg vina ili 1 sok), kasni doručak 01.01.17...uz čak 50% popusta!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravnu Novu Godinu u Šibeniku! Kuponi se mogu spajati pa možete i produžiti svoj boravak i guštati još malo! Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika stoga posjetite i doček na trgu! Kupon vrijedi isključivo za termin do 02.01.'17.!

Ponuda uključuje: Nova Godina u Hotelu Jadran u Šibeniku - 2 ili 3 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi.


Odaberite između 2 opcije: 

Opcija 1: 3 dana/2 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi.

Opcija 2: 4 dana/3 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi.


Cijena uključuje: 

1 piće uz večeru po osobi (1 čaša domaćeg vina ili 1 sok),

kasni doručak 01.01.'17., 

kasni check out (14:00h).


Obavezna prethodna rezervacija i provjera željenog termina a nakon kupnje kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail: recepcija-jadran@rivijera.hr  ili telefon: (00385) 22 242 009.

Kupon vrijedi isključivo za termin 01.12.'16.-02.01.'17.  

Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s tri zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču. 

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. 

Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire. 

Više slika prekrasnog Šibenika i Šibenske rivijere pogledajte na facebook stranici "Foto iz zraka Šibenik" na linku ovdje.