Dočekajte Novu Godinu ni više ni manje nego u kupaćem kostimu :)! Nova Godina na bazenu Terma Topusko uz Disco Pool Party, neograničenu hranu i piće, D.J.-a i moguć prijevoz iz Zagreba već od 269 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prijevoz iz Sesveta, cijelog Zagreba i Karlovca! Korištenje ove ponude je isključivo 31.12.16.-01.01.'17.! Prije kupnje kupona odaberite: Disco pool party New Year za 269kn ili Disco pool party New Year 2017 sa prijevozom iz Zagreba za samo 299kn!

Ponuda uključuje: Terme Topusko - Nova Godina na bazenu već od 269 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) Disco pool party New Year 2017 za 269 kn!

Opcija 2) Disco pool party New Year 2017 sa prijevozom iz Zagreba za 299 kn! RASPRODANO!!! 

  • Prijevoz iz Sesveta, cijelog  Zagreba i Karlovca, Kutine , Popovače , Siska i Petrinje 


Polazak iz centra Sesveta 31.12. u 17:00 h, 17:15 h Dubrava okretište, 17:30 h Držićeva - Vukovarska, 17:40 Avenue Mall, 17:45 Savski Gaj, 18:15 Karlovac  - Tržnica - Povratak iz Topuskog u 01.01.2016. 5:00 h.

Opcija 1) Nova godina uključuje: zatvoreni bazen od 20:00 h, neograničena ponuda hrane i pića - hrana min. 5 vrsta jela, piće: vino, pivo, sokovi, min.           voda,  DJ, oprema, spec. svjetlosni efekti, hostese, nagradne igre.

Opcija 2) Nova godina uključuje: zatvoreni bazen od 20:00 h, neograničena ponuda hrane i pića - hrana min. 5 vrsta jela, piće: vino, pivo, sokovi, min voda,  DJ, oprema, spec. svjetlosni efekti, hostese, nagradne igre + prijevoz do Topuskog i natrag. 


Korištenje ove ponude je isključivo 31.12.16.-01.01.'17.

Svaki put kada posjetite Top - Terme Topusko, pomislit ćete kako ste, sasvim slučajno, savršeno pogodili vrijeme boravka i tek nakon nekoliko uzastopnih posjeta otkrit ćete zašto su Stari Rimljani ovo ljekovito kupalište na istočnoj granici Carstva doslovno obožavali.

Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi besplatno korištenje 5 vanjskih i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom. Obuhvaća 2 aperitiv bara, a' la carte restoran i kompaktne sobe s balkonom te TV-om sa satelitskim programima.

Pansionski restoran, a la carte restoran, dva aperitiv bara, poslovnice dviju banaka, frizerski salon, suvenirnice, zatvoreni bazen s termalnom vodom, fitness, sauna, automatska kuglana, stolni tenis, sportska dvorana, seminarske dvorane, ručna i podvodna masaža, tretmani lica i tijela...

Vrsni kuhari Top - Termi Topusko,  vlasnici kolajni sa značajnih kulinarskih natjecanja, pripremaju izvrsna autohtona jela ovoga kraja, peku i poslužuju nadaleko poznati domaći kruh, a neće ni trepnuti kada naručite cicvaru, žgance s kiselim mlijekom ili grah s polenovim prahom, u čemu su itekako uživali cisterciti.

Termalna voda Topuskog izbija iz 1500 m dubine, vulkanskog je podrijetla, temperature 56-72 °C, a u proteklih 200 godina sastav i kakvoća vode ostaju nepromijenjeni.

Područje oko bazena uključuje dječje igralište i restoran u kojem se poslužuju razna jela i pića. U okviru objekta također se nalaze suvenirnica, frizerski salon i 2 bankomata.

Uz nadoplatu gosti mogu koristiti kuglanu, sportsku dvoranu i stolni tenis.

Kako doći do Topuskog, pogledajte OVDJE!

Nikako ne propustite uživati u parkovima i perivojima, znalački zasađenim prije stotinjak i više godina. U parku Opatovina odmorite se u sjeni ostataka velikog portala gotičke crkve iz 13. stoljeća i pri tome imajte na umu da zapravo šetate prostorom cistercitskog samostana u kojemu su vrijedni redovnici živjeli i stvarali četiri stotine godina. 

U Engleskom parku, kojega su zasadili Austrougarski časnici botaničari, dočekat će vas dva stabla Ginka Bilobe, čudesnih gorostasa koja su preživjela Ledeno doba i danas su prilična rijetkost.

Okolica

Od djevičanske prirode ovdje zastaje dah. Rijeka Glina i njeni pritoci, bogati ribom, osvježavaju cijelo područje, a biljni i životinjski svijet na livadama, proplancima i dubokim šumama nije ničim ugrožen.

Šume i potoci u okolici pravi su raj za lovce i ribolovce, sakupljače gljiva i kestena, planinare i obične izletnike. Kako je Topusko u dolini, na koju god stranu da se popnete puca nezaboravan pogled na sve strane, prema Savi na sjeveru, bosanskom gorju na jugu, te Petrovoj Gori i Slavoniji na zapadu i istoku. 

Terme Topusko nalaze se 70 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline. Do Topuskog je moguće doći preko Karlovca, Siska i Petrinje te Lasinje.

Po kvaliteti termalna voda Topuskog treća je u Europi!

Obavezna potvrda za prijevoz i mjesto polaska sa KOD-om i ID-em kupona na putovanja@darojkovicpromet.hr

Hotelski smještaj je rasprodan, ponudu privatnih iznajmljivača možete naći ovdje!!!