Doček za dvoje u Termama Ptuj! Novogodišnji buffet doček uz plesnjak i pjenušac, neograničeno korištenje bazena i sauna, smještaj u bungalovima ili mobilnim kućicama uz 3 polupansiona za 2994 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proslavite Novu godinu i doživite rimsku raskoš uz neograničeno kupanje u bazenima u Termalnom parku i svečanom novogodišnjem dočeku (aperitiv, služeno predjelo, topli samposlužni buffet, desertno voćni buffet, ponoćni pjenušac, plesna glazba) uz smještaj u mobilnim kućicama i bungalovima!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

3 x smještaj u bungalovima 3* ili mobilnim kućicama 3*; 
bogat buffet doručak i večera u restoranu Zila; 
novogodišnji doček u hotelskom klubu Gemina - aperitiv, služeno predjelo, topli samposlužni buffet, desertno voćni buffet, ponoćni pjenušac, jutarnje osvježenje; plesna glazba; 
neograničeno kupanje u bazenima u Termalnom parku i ulaz u svijet sauna; cjelodnevno kupanje i na dan odlaska; 
animacijski program; 
01.01.17. brunch; 
besplatan parking. 

Grad Ptuj poznat je po termalnim izvorima, bogatom kulturnom i povijesnom naslijeđu te zabavnom noćnom životu.


KAMP KUĆICE

Kamp kućice su idealno rješenje za goste koji u kampu očekuju potpuno opremljen dom po prihvatljivoj cijeni. Svaka kućica ima kuhinju, spavaću sobu s francuskim ležištem, dječju sobu sa dva kreveta, kupaonicu, TV, terasu te klima uređaj.


BUNGALOVI

Usred zelene oaze Terma Ptuj stoje simpatični bungalovi. Mini naselje bungalova ima zajedno 20 soba, koje gostima garantiraju svu udobnost hotelske sobe, jer su opremljeni prema hotelskim standardima. A od termalnog parka Terma Ptuj bungalovi su udaljeni približno 200 metara. Gosti bungalova tako su odmaknuti od vreve termalnog parka, a istodobno im je nadohvat ruke ako žele uroniti u svijet vodenih užitaka ili se predati toplom zagrljaju sauna.

20 domaće uređenih soba u naselju bungalova Terma Ptuj ima kupaonicu s tušem, kabelsku televiziju, telefon i hladnjak.



TERMALNI PARK 

Unutarnji dio kupališta raspolaže sa šest bazena. Najmlađima je na raspolaganju dječji bazen, a hrabri se mogu okušati na zimskom toboganu. Nešto izoliranije su podvodne masaže u dva whirlpoola i terapijski bazen. A za dodatno opuštanje na raspolaganju su i saune, masaže, kupelji, parafinski oblozi i fitnes. Novost je u kupališnoj ponudi sauna u vinskim bačvama.


Ptuj je najstariji slovenski grad u kojem se duh antičkih Rimljana može osjetiti i danas. Već u doba Rima Ptuj se razvio u izuzetno važno trgovačko, carinsko i upravno središte.

Terme Ptuj nalaze se svega 90-ak km sjeverno od Zagreba i nude opuštanje po uzoru na starorimski hedonizam!