Ulje bijelog tartufa omiljena je delicija na blagdanskom stolu! Idealno se slaže s rižom i krumpirom, a tjestenina s tartufima je pravi specijalitet! Najveća tajna je u "Afrodizijaku" to ga je proslavilo! Kušajte ga, sad je prilika!

Ponuda uključuje dvije opcije na odabir:


OPCIJA A: Tartuf u maslinovom ulju - 100 ml
OPCIJA B: Tartuf u maslinovom ulju - 250 ml


Ulje je najbolje koristiti za pripremu umaka, predjela, kao dodatak u tjesteninu, rižota. Također ga preporučamo za pripremu omleta! Ovo extra fino ulje nemojte zagrijavati i niti ga kuhati, samo ga na kraju kad je jelo gotovo pokapate po jelu i tako obogatite ukus pripremljenom!

Dostava nije moguća. Preuzimanje u Vlaškoj 58., Zagreb

VIŠE O VOM FASS-u

Vom Fass u prijevodu s njemačkog znači iz bačve i upravo to ime nosi gastro dućan smješten u blizini Importanne Galerije, točnije u Vlaškoj 58. Ovaj dućan jedan je od 280 dućana u Svijetu, koji pod"vom fass" imenom postoje u 33 zemlje, a prvi je otvoren u Njemačkoj u gradu Regensburgu 1994. godine. Njihov glavni moto je: vidi- kušaj- uživaj i upravo je zbog toga poseban, barem u nas.

U Vom Fassu se može probati baš sve iz bačve prije kupnje, što znači da na licu mjesta možete kušati i pronaći svoje omiljene okuse. Ovdje se prodaju vrhunski octi, ulja, vina, tradicionalni likeri, te brandy, rum, whiskey i cognac, sve iz malih destilerija zemalja iz kojih potječe to raritetno piće. 

Vom Fass nudi vinske i balzamične octe i ovdje možete, primjerice, kupiti i vinski ocat koji je u bačvi stajao 12 godina, pa čak i balzamični ocat star 25 godina, tu su još: balzamični ocat nara, datulje, maline, ribizla, smokva-chilli balzama, mango balzamični ocat, đumbir-grožđe balzamični ocat, tri gradacije jabučnog octa… 


Od ulja su tu bučino, ulje od oraha, lješnjaka, ulje koštica marelice (idealno za deserte), arganovo (odlično za meso, rižu, kus kus), sezamovo (za salate te kuhanje i prženje), avokado ulje, đumbir-sezam ulje… No, ovdje se mogu kupiti i wellness ulja poput onog od crnog kima, pšeničnih klica koje sadrži najviše vitamina E od svih biljnih ulja, ulje noćurka idealno za dermatitise i psorijazu, ali i mješavinu 8 vrsta ulja, omega 3-6-9, koji su organizmu potrebni na dnevnoj bazi. Sva ulja su hladno prešana i sve sirovine za njihovu proizvodnju su iz kontroliranog bio uzgoja.

Osim svih ovih tekućih divota po kojima je Vom Fass poznat, u dućanu se može naći i sušeni filipinski mango, krekeri od sira s čilijem, crostini s bosiljkom i češnjakom te tjestenina za čiju pripremu se koriste jaja iz slobodnog, ne kaveznog uzgoja. Sve iz bačve ovdje se može kupiti već u pakiranju od 100 ml, na vama je da pogledate i kušate. I odaberete ono što vam najbolje odgovara…