Dočekajte Novu 2017. u podne! Budite ispred svih i uđite prvi u Novu 2017.! Crno Jaje i Darojković Promet vode Vas na takav doček u Fužine uz prijevoz autobusom za samo 70kn/osobi!

68 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa sa više lokacija iz Zagreba, Ivanić Grada, Vrbovca te Dugog Sela oko 8 sati ujutro. Program dočeka na otvorenom počinje u 10 sati. Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje 31.12.2016.!

Ponuda uključuje: Darojković Promet - Doček nove godine u Fužinama u podne za samo 70 kn!


Polazak autobusa sa više lokacija iz Zagreba, Ivanić Grada, Vrbovca te Dugog Sela oko 8 sati ujutro. Program dočeka na otvorenom počinje u 10 sati.


Cijena uključuje: prijevoz do Fužina i natrag, PDV.

Jeste li znali?

Od 2000. godine u Fužinama, malenom mjestašcu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček Nove i ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka i proslava Novih godina, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne. :)


Tako će i ovog 31. prosinca u podne svi stanovnici Fužina i njihovi brojni posjetitelji dočekati Novu, 2017. godinu uz pravu pučku veselicu, vatromet, kobasice, kuhano vino, domaće slastice i brojne druge specijalitete.


Proslava se održava na igralištu ispod brane, u središtu Fužina. Sedamnaesti podnevni doček u Fužinama započinje u 10:00h, a goste će u glazbenom dijelu programa zabavljati grupa 'Kocka Šećera'. I ove godine moći će se kupiti balone sa helijem, na kojima će svatko moći ispisati svoju novogodišnju želju. Svi će baloni točno u podne zajedno biti pušteni u zrak.


Budući da je doček Nove godine u Fužinama iznimno popularan, pa se tako u tom mjestu u kojemu živi manje od tisuću stanovnika redovito okupi desetak tisuća ljudi, preporučujemo vam da na vrijeme rezervirate svoj smještaj, ali i mjesto za ponoćni doček 'prave' Nove godine. Također, ako ondje idete samo na jednodnevni izlet i stižete automobilom, svakako si ostavite vremena za traženje parkinga i eventualno pješačenje do središta grada, gdje se i odvija cijela proslava.


Ako želite izbjeći probleme s parkingom, možete sjesti na vlak ili autobus. Svakodnevno prometuje čitav niz autobusa na linijama Rijeka - Fužine i Fužine - Rijeka, a povoljno se na toj relaciji može putovati i vlakom (Rijeka - Fužine i Fužine - Rijeka). [Izvor: http://www.putovnica.net/dogadanja/docek-nove-godine-fuzine-tocno-u-podne, 01.12.16.]


Obavezna  potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na Tel/fax:  01/2756 158, Mob: 099 2333 277, Mob: 091 9170 423 ili e-mail kontakt: putovanja@darojkovicpromet.hr, uz KOD i ID.