[ZAGREB] Prvi frizersko - kozmetički salon za mame i tate! Dok se Vi uljepšavate uz tretmane masaže ili novu frizuru već od 40 kn mi nudimo besplatno čuvanje djece u edukativnoj igraonici! :)

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pružite svom tijelu i duhu ono za čime vapi u ove hladnije dane. Oslobodite napetost u mišićima nakon svakodnevnog dugotrajnog sjedenja i prepustite se stručnim rukama a mi ćemo Vam pričuvati djecu! Rok iskoristivosti kupona je do 11.02.2017.!

Ponuda uključuje: Prvi frizersko - kozmetički salon za mame i tate sa besplatnim čuvanjem djece u edukativnoj igraonici dok se Vi uljepšavate! Tretmani već od 40 kn!

Prije kupnje izaberite između 2 opcije: 

Opcija 1) pranje, masaža vlasišta i fen frizura za samo 40 kn!

Opcija 2) medicinska masaža u trajanju od 45 min za samo 74 kn!


Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 


Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.


Čuvanje djece 03-07 godina do 3 h uz korištenje usluga salona.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel:+385 95 731 0511 ili minimalno 2 dana ranije uz KOD i ID kupona po primitku.