[VARAŽDIN/ZAGREB] Otopite suvišne kilograme! Pospješite izlučivanje svih toksina nakupljenih u Vašem tijelu i otjerajte celulit uz 3 limfne drenaže cijelog tijela u Salonu Krunex za 189kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Suvremeni način života pored ugodnih donosi i cijeli niz neugodnih stvari. Neprestani stresovi, predugo sjedenje, nepravilna prehrana...sve to predstavlja opterećenje za nas organizam...stoga Vam donosimo rješenje - limfnu drenažu! Kupon vrijedi do 17.03.2017.!

Ponuda uključuje: Salon Krunex , Zagreb i  Varaždin - 3 limfne drenaže cijelog tijela.


Trajanje: 30-40min.

ODMAH po primitku kupona potrebna tel. najava min.3 dana ranije na br.tel. 095/354 0013, uz KOD i ID kupona po primitku.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


Limfna drenaža, radiofrekventna struja ili vakumska masaža, znatno pospješuje protok oslobođenih masti i podižu tonus kože. Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti sa dnevnim aktivnostima. 


Saznanje da suvremeni način života pored ugodnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postoje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.


Posljedice su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih tvari metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.


Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Izkazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!