ALL INCLUSIVE usluga na Korčuli za 2 osobe na 3 ili 6 dana uz 50% popusta! Potpuni odmor duha i tijela u Hotelu Feral uz 50% popusta! Proljetni morski povjetarac, soba s pogledom na azurno more....

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Azurno plavo more, proljetni morski povjetarac.... Hotel Feral nalazi se na otoku Korčuli u južnoj Dalmaciji, u malom ribarskom naselju Brna, nekoliko kilometara od mjesta Smokvice. Smješten na samoj obali, okružen plavetnilom mora i bujnom mediteranskom vegetacijom, atraktivno je odredište za potpuni odmor duha i tijela.

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 2 opcije:

Ponuda 1 uključuje:

3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more,
all inclusive light - buffet doručak, buffet ručak, buffet večera,
piće uz ručak i večeru u neograničenim količinama.


Ponuda 2 uključuje:

6 dana uz 5 noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more,
all inclusive light - buffet doručak, buffet ručak, buffet večera, piće uz ručak i večeru u neograničenim količinama.


Gratis internet priključak u sobi za odabir obju ponuda.


Korčula, otok Marka Pola  


Kao jedna od najvećih regija u Hrvatskoj, Dalmacija zadivljuje obalom, otocima i morem neobične modrine i prozirnosti. Duboko na jugu, smjestio se otok Korčula. Poznavali su ga još stari Grci (Korkyra), a danas inspirira prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah.

Blizina Dubrovnika, povijesnog grada-republike i najposjećenije hrvatske turističke destinacije, čini Korčulu još atraktivnijom. Crna vina Korčule i Pelješca uživaju gotovo kultni enološki status, dok stoljetne masline, okupane suncem i morskim zrakom, daju visoko kvalitetna ulja.

Prema predaji, Korčula je mjesto rođenja znamenitog mletačkog moreplovca Marka Pola.

Korčula je ulaznica u svijet bogate mediteranske prošlosti. Kao na dlanu, ona pruža sve što je nekoć činilo Mediteran i što ga čini i danas – ostatke antičkih kultura, sunce i more, maslinu i vinovu lozu, luke i brodovlje, plemenite okuse lokalne kuhinje.

Hotel Feral ****

Gostima nudi 83 udobne sobe s priključkom za internet, buffet restoran i aperitiv bar, internet kutak te vlastitu plažu ispred hotela. Manji vanjski bazen pogodan je za obitelji s djecom.

Boravak u hotelu Feral dopunit će večernje šetnje Brnom i okolicom uz mogućnost istraživanja prirode i venecijanske baštine čarobnog otoka Korčule.