SKIJANJE/ODMOR na Krvavcu! 3 dana i 2 polupansiona u Hotelu Bor 3*, voće u sobi, rok iskoristivosti do 03.01.2017., te pregršt dodatnih pogodnosti, sve za 2 osobe ...za 877 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina boravi GRATIS! Kuponi se mogu koristiti prema raspoloživosti i uz prethodnu provjeru slobodnih kapaciteta, mogu se spajati te možete produžiti svoj boravak i uživati duže u prelijepoj Sloveniji! Kupon vrijedi do 03.01.2017.!

Ponuda uključuje: 

3 dana i 2 noćenja za 2 osobe na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnoj sobi; 

tanjur voća u sobi prilikom dolaska,

50% popusta na korištenje VIP finske saune (obavezna rezervacija prilikom dolaska), 

najam štapova za nordijsko hodanje;

korištenje skladišta za skije, snowboard i sanjke, 

besplatno korištenje stolnih igara u hotelu, 

besplatno korištenje stanice za punjenje električnih automobila, 

gratis korištenje WiFi interneta; 

gratis parkinga,

korištenje dječjeg igrališta.

DOGAĐANJA: 1. Lady's night (muški striptiz) 17.12.2016. 

2. Božični potop drvca 25.12.2016

  • Dodatne pogodnosti i popusti: 10% popusta na masaže u Centru azijskih masaža Atlantis, 10% popusta na ulaznice u Svijetu sauna Atlantis  (vrijedi za korištenje na 2 sata, 4- sata i cijeli dan), 20% popusta na ulaz u Termalni park Atlantis (2h, 4h ili cijeli dan).20% popusta na redovne karte za kupanje u Termama Snovik, te 20% popusta na sve wellness doživljaje u Termama Snovik,  10% popusta na a la carte menu u restoranu hotela Bor, doplata za dodatni obrok 10 €, soba s pogledom na jezero i balkonom 3 € po osobi/noć; 50% popusta na kasnu odjavu i ranu prijavu u hotelu.

Idilična priroda koja Vas ostavlja bez daha, jezero, šume i veličanstvene planine te odličan smještaj, gastronomska ponuda i prijateljsko osoblje pozivaju Vas u Hotel Bor***, blizu Kranja u Sloveniji! 

Hotel Bor i Dvorac Hrib je ugodno malo mjesto koje se nalazi u neposrednoj blizini jezera Črnava i planine Storžič. Savršena lokacija koja sa svojim jedinstvenim položajem uz prekrasno jezero nudi nezaboravan boravak i doživljaj.

Većina soba ima terasu ili balkon, sobe imaju pogled na jezero, planine Storžič i dvorac Hrib. Svaka soba ima  telefon, kabelsku TV, WC i kupaonicu s tušem. U hotelu je moguće koristiti besplatan WiFi internet.

Bor Restoran nudi zdravu i ukusnu domaću hranu. Hotel Bor ima prekrasnu terasu s pogledom na jezero. Na terasi se možete opuštati i uživati ​​u pogledu na jezeru u bilo koje godišnje doba.

Terme Snovik nalaze se u dolini Tuhinj, u srcu Kamniško-Savinjskih Alpa, samo 10 km udaljeno od Ljubljane. Uz unutarnje i vanjske termalne bazene, očekuje Vas i saune te usluge klasične ručne masaže. Termalna ljekovita voda u bazenima bogata je kalcijem i magnezijem koji ima blagotvoran utjecaj na bolesti kostiju, kože i probavnog sustava.

Vodeni grad Atlantis u Ljubljani sadržava tri tematska sklopa (Svijet doživljaja s djelom za djecu, Termalni hram i Zemlja sauni) međusobno povezana na dva kata, sveukupno 16 bazena, 15 sauni i 13 tematskih sauna.

Za potpuno opuštanje nudimo široki izbor tajlandskih masaža priznatog masažnog salona.  


Samo nekoliko mjesta u Sloveniji imaju takav izuzetan položaj i bogate povijesne i kulturne tradicije kao Preddvor i njegova okolica. Različita arheološka nalazišta (gradina Bašljem, Vrtačnik Svetog Jakova ... ), dvorci i sakralni objekti neprocjenjive vrijednosti svjedoće o bogatoj povijesti  na sunčanoj strani Kamniško Savinjskih Alpa.

Najviši vrh Kamniško Savinjskih Alp Alpe je Storžič, vrh s karakterističnim oblikom piramide zajedno sa susjednim brdom Kališče, iznimno je popularno brdo, idealno za planinare, i travnatim padinama s misterioznom šumskom padinom u sredini nagiba, poznat kao Vražji Borst (Devil Forest).


CrnoJaje preporuča provjeru raspoloživosti željenih termina prije kupnje kupona i rezervaciju ODMAH po primitku kupona na br. tel: 00386 (0)4 2559 200, ili e-mail: info@hotelbor.si ili prodaja@hotelbor.si.