[DARUVAR i okolica] Kreće potraga za savršenim božićnim drvcem! Mi Vam donosimo tradicionalnu zelenu smreku (visine 1-1,5m ili 1,5 - 2,5m) te raskošnu srebrnu smreku(do 2m) već od 69kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Božić nam je pred pragom, pa samim time i potraga za božićnim drvcima! Pronađite Vaše savršeno drvce i prije samih strka i shopping groznice! Kupon je iskoristiv do 24.12.'16. (lokacije preuzimanja: Trg Kralja Tomislava 1 ili Ulica Petra Svačića 69, Daruvar)!

Ponuda uključuje:  Božićna drvca proizvođača Darka Bakarića u Daruvaru i okolici!


Prije kupnje kupona odaberite:


Opcija 1: obična zelena smreka 1-1,5m

Opcija 2: obična zelena smreka 1,5 - 2,5 m

Opcija 3: srebrna smreka do 2m


Preuzimanje drvca na 2 lokacije: 

Trg Kralja Tomislava 1, Daruvar ili 

Ulica Petra Svačića 69, Daruvar.

Za sve dodatne informacije slobodno nazvat proizvođača na br.mob. 098/455 180 ili 099/2710174 ili poslat e-mail na: darkobakaric72@gmail.com ili diaanat@gmail.com.

            Kupon vrijedi do 24.12.'16. (do tad se mogu preuzeti drvca na lokacijama)

Ukoliko želite dostavu - na mail: diaanat@gmail.com trebate po kupnji i dobivanju kupona, dostaviti: ime i prezime, adresa dostave, kod kupona i kontakt telefon /mobitel ).

Dostava je moguća isključivo za područje Grada Daruvara i okolice u okviru 10km!

Božićno drvce je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih tradicija koje se povezuju s proslavom Božića.

 

To je obično zimzeleno stablo koje se unosi u dom ili se postavlja na otvorenom, a tijekom dana oko Božića ukrašava se kuglicama, slasticama te božićnim lampicama, malim raznobojnim svjetiljkama, dok su se prije češće ukrašavala svijećama. 

Na vrh drvca često se postavljaju anđeo ili zvijezda repatica koja predstavlja Betlehemsku zvijezdu iz priče o rođenju Isusa Krista.