Savršena rekreacija i zagarantirana zabava! Dvoranski paintball u Zagrebu uz Paintball Fleku - 1 sat za samo 80 kuna ili 2 sata za samo 150 kuna po osobi! Kupon je iskoristiv čak do 01.04.'17.!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Slavite rođendan, želite adrenalinsku zabavu? Vama smo na raspolaganje stavili izbor između jedan ili dva sata lude paintball zabave s ekipom! Ponudu mogu koristiti osobe starije od 8 godina!

Ponuda uključuje: Odabir između 2 opcije Indoor paintball-a: Indoor Paintball - 1 sat ili Indoor Paintball - 2 sata.


Odaberite između 2 opcije:

OPCIJA 1 - 1 sat Paintballa u dvorani sa neograničenim brojem kuglica (reeball) za 1 osobu.

OPCIJA 2 - 2 sat Paintballa u dvorani sa neograničenim brojem kuglica (reeball) za 1 osobu.

Lokacija: Sportski centar Dvojka, Zagrebački Velesajam, paviljon broj 2 (ulaz s vanjske strane) 

Min. 8, max. 12 igrača, ukoliko je više igrača napravi se turnirski princip u dogovoru s Partnerom.

Uključena oprema: maska, marker.



Riječ je o paintballu u dvorani kojeg ćete zaigrati sa svojim društvom ili kolegama u Sportskom centru Dvojka na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu broj 2. Tamo vas čeka dvorana sa malonogometnim terenom veličine 40x25m, prekriven umjetnom travom (s granulatom) te 24 Supair - balon zaklona, koji vam garantiraju nezaboravan i adrenalinski obračun. 


Vama je na raspolaganju neograničen broj reeball (silikonskih) kuglica koje ispucavate, skupljate i koristite ponovo. Na terenu slijedi borba dok jedan od timova ne digne bijelu zastavicu i kao bolje Vas počasti cugom!


U sklopu dvorane nalaze se svlačionice i tuševi koje slobodno možete koristiti poslije igranja, kao i kafić u kojem možete prepričati svoje dojmove ili pak razraditi strategiju uz kavu ili sok.


U jednom terminu maksimalan broj ljudi na terenu je 12 (šest članova po timu), a u jednom timu ne može biti manje od četiri osobe, odnosno njih osam na terenu.
Ponudu možete koristiti sve do 01.04.2016. Stoga nema žurbe, izbacite stres, zbližite se s ekipom u terminu koji vam najviše odgovara.

Mi idemo na paintball, a Vi?


ODMAH nakon kupnje kupona obavezne rezervacije i sve informacije na brojeve: 095/8067917 Marko, 095/5688447 Tomislav ili na e-mail info@paintball-fleka.hr, uz KOD kupona po primitku.

Kliknite i pogledajte njihovu Facebook stranicu!