ZIMSKA ČAROLIJA U LOKVAMA!!! 3 dana/2 noćenja u zimskoj čaroliji Gorskog Kotara u autentičnim goranskim kućicama za dvoje i za samo 489 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u čaroliji zime u Gorskom Kotaru u romantičnom odmoru za dvije osobe uz čak 51% popusta! Kupon vrijedi isključivo za termin do 21.01.2017.!

Ponuda uključuje: Farus Travel - 3 dana/ 2noćenja u zimskoj čaroliji Gorskog Kotara za dvoje i za samo 489 kn!


Kućica sa autentičnim stilom Gorskog kotara! Prilikom dolaska na stolu će Vas dočekat topli kruh, pokladice i domaći liker od borovnica.  


Cijena najma uključuje: 

troškove čišćenja, posteljinu i ručnike, parking + drva za ogrjev za goste te režijske troškove. 


Boravak kućnih ljubimaca uz nadoplatu. 

Pušenje je dozvoljeno u prizemlju kuće.

           Dolazak nakon 14 sati, odlazak do 11 sati.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina na br.tel.: +385 91 565 18 49 ili +385 95 900 92 81 ili  e-mail: farus_travel@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

    

Kućica sa autentičnim stilom Gorskog kotara! Prilikom dolaska na stolu će Vas dočekat topli kruh, pokladice i domaći liker od borovnica.

Ova lijepo uređena kućica sastoji se od dva apartmana i nudi smještaj za 7 osoba. Grijanje na drva(kamin), uključeno u cijenu.

Osim ugodnog smještaja kod domaćina možete kupiti autentične domaće proizvode: mlijeko, sir, jaja, pekmez, liker, čajevi, domaći kruh.


Mjesto Lokve nalaze se u središnjem dijelu gorskog Kotara, na visini od 723 metra nad morem. Jedno od glavnih zanimljivosti Lokava je Lokvarsko jezero poznato pod nazivom Omladinsko jezero. 


Zahvaljujući svojoj veličini i dubini jezero pruža mogućnost za razne sportske sadržaje (ribolov, vožnja čamcem, kupanje, orijentaciono ronjenje).

U neposrednoj blizini nalazi se predivan park šuma Golubinjak. Park Golubinjak idealan je za obitelji sa djecom,pruža mogućnost igre na prostranim livadama u parku za djecu a odrasli mogu u intimnoj atmosferi šume pripremati roštIlj.


Spilja Lokvarka ubraja se u najveće spilje Hrvatske, namjenjene i uređene za posjete turista, preporuča se posjetit.

S obzirom da su Lokve poznate po žabama u svojoj turističkoj ponudi imaju muzej žaba koji je svakako zanimljivo posjetit i jedini je takav muzej u Europi.


Čekamo Vas u Lokvama!