[ZADAR] Nova Godina u Aparthotelu Villa Plat! Uživajte u novogodišnjoj proslavi uz 2, 3 ili 5 noćenja u apartmanu s terasom, buffet doručku, i piću dobrodošlice... sve za 2 osobe već od 749 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte na obiteljskom odmoru na predivnoj zadarskoj rivijeri! Uživat ćete u Adventu u Zadru uz bogat zabavni program, na trgu Petra Zoranića novogodišnji koncert, Đani Staničev koncert, Tomislav Bralić, Božićna dječja radionica i mnogobrojne prekrasne sadržaje!

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, sedam km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti.


Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + piće dobrodošlice + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 
Ponuda 2 uključuje: 4 dana, 3 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + piće dobrodošlice + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 
Ponuda 3 uključuje: 6 dana, 5 noćenja s buffet doručkom, u 1/2+2 jednosobnom apartmanu s terasom + piće dobrodošlice + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe. 


GRATIS piće dobrodošlice! Doručak s bogatim švedskim stolom! Doručak od 8 do 11 sati! Besplatan Wi-Fi! Besplatan parking!

Dodatna pogodnost: besplatno korištenje grijanog bazena.


Slobodno korištenje sadržaja hotela: dogrijani bazen.

Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. Osoblje vile vam je uvijek na raspolaganju za dodatne zahtjeve i usluge kako bi vam osiguralo ugodan boravak. Po izboru, gostima nudimo doručak, uz organsko voće i povrće koje uzgajamo u svom vrtu.

Boravak je na bazi 2-5 noćenja s bogatim doručkom, a možete nadoplatiti i za večeru. Također možete slobodno koristiti sadržaje hotela: dogrijani bazen.
 
Novogodišnji odmor kojem se radujete!


Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča odlazak u Zadar, gdje nastupaju Ivan Zak, Tomislav Bralić i klapa Intrade!