Riješite se masnih naslaga tamo gdje Vam najviše smetaju! 26 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u salonu Tajna Ljepote u centru Zagreba za 590 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda centra Tajna Ljepote uključuje 26 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 2 x ultrazvučna kavitacija, 2 x limfna drenaža, 5 x lipo laser, 5 x termo deka, 5 x body wrapping/ovijanje tijela, 5 x vibratorna platforma za poboljšanje cirkulacije i ubrzanje metabolizma, i 2 x body scan analiza tijela!

Ponuda centra Tajna Ljepote uključuje paket od 26 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela.


Paket se sastoji od
2 x ultrazvučna kavitacija,
2 x limfna drenaža, 
5 x lipo laser, 
5 x termo deka, 
5 x body wrapping/ovijanje tijela, 
5 x vibratorna platforma za poboljšanje cirkulacije i ubrzanje metabolizma, 
2 x body scan analiza tijela (prije prvog tretmana i po završetku svih tretmana)


RADIOFREKVENCIJA TIJELA je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. 

Limfna drenaža radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!
Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

TERMODEKA - princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

 

U profesionalnim rukama djelatnica ‘’Tajne ljepote’’ možete uživati od ponedjeljka do petka, od 09 do 21 sat, a subotom od 09 do 14 sati.

Obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447, uz KOD i ID kupona po primitku.